APRIL SAVINGS
-40%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Bir adet fiyatı mı tüm ürün fiyatı mı vereyim?

Bir adet fiyatı mı tüm ürün fiyatı mı vereyim?

Bazı ilanlarda - özellikle stok, icra malları ve stok ve üretim fazlası ilanlarında genellikle tüm ürün fiyatı verilir. Bu şekilde alıcılar için daha kolay olur çünkü madem sadece tüm ürün siparişi kabul ediyorsak bir adet fiyatı vermek biraz mantıksız, değil mi? Böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz :-).

Alıcı bir adet fiyatı görünce hemen ürün değerini değerlendirebilir. 

Bir adet fiyatı bilirken alıcı onun için ve daha önemlisi, müşterileri için bu ürünün cazip olup olmadığını daha kolay değerlendirebilir. En sonunda bu ürünler perakende satılacak, perakende pazarda ise bir adet fiyatı kullanılır.

Bir adet fiyatı daha cazip.

Bir adet fiyatı daha cazip ve bunun tek sebebi daha düşük olması değil. Hepimizin günlük adetleri ve alışkanlıkları önemli. İşimizde toptancılıkla uğraştığımıza rağmen biz de perakende alıcıyız. 

Bir adet fiyatı diğer fiyatlarla daha kolay karşılaştırılır. 

Alıcı sipariş vermeden önce fiyatı çeşitli kaynaklarla karşılaştırır. Bu işini zorlaştırmamızın bir anlamı yok - önemli olduğuna rağmen alışveriş yaparken alıcı sadece fiyata bakmaz.

Öyleyse tüm ürün fiyatı ne zaman kullanayım?

Başka çözümün yoksa o zaman kullan :-). Eğer ilanda üretim hattı, makine setleri gibi standart dışı olan ürünler teklif ediyorsan tüm ürün fiyatı mantıklı. Aksi takdirde bir adet fiyatı verirsen daha iyi olur.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.