FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Çalıştığınız kullanıcılardan daha çok olumlu referans almak için iki ipucumuz var.

Çalıştığınız kullanıcılardan daha çok olumlu referans almak için iki ipucumuz var.

İnternet’te insanların olumsuz tecrübelerini paylaşmak için daha hevesli olduğunu hepimiz biliyoruz. Yapılmış alışveriş herhangi sıkıntı olmadıysa alıcı genellikle konuşacak bir şey yok düşünüp bundan sonraki alışverişlerle ilgileniyor. Fakat alışveriş yaparken küçük olsa bile sorun çıkarsa hemen bilgisayara oturuyor. 

Olumlu yorumlar satıcının güvenirliliğini artırır. Bu yüzden birkaç olumlu referans toplamak için çaba göstermene değer.

Bunu nasıl yapabilirsin?

Yorum rica etmeye başla.

En kolay çözüm en iyidir. Bugüne kadar iş ortaklarına alışveriş hakkındaki düşündüklerini sormadıysan hemen başlayabilirsin. Rica edersen çok kullanıcının en azında birkaç cümle yazacağından eminiz.

Küçük bir hediye teklif et.

Başarılı bir alışveriş ve yorum yazmak için iş ortağının harcadığı zaman için teşekkür olarak ona küçük bir hediye verebilirsin. Söz konusu hediye bir sonraki alışveriş için indirim veya sipariş ettiği üründen birkaç adet daha olabilir. 

 

İstatistikler gösterdiği gibi Merkandi’de kullanıcıların referansları alıcının kararlarını çok etkilemekte. Bu sebeple yorumlara büyük önem göster. 

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.