APRIL SAVINGS
-40%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Güzel fotoğrafı olan ürünler gerçekten daha kolay satılır!

Güzel fotoğrafı olan ürünler gerçekten daha kolay satılır!

İlanın cazipliğini birçok şey etkiler - bazıları konsunda biz karar veriyoruz, diğerlerini değiştirme imkanımız yok. Yapabildiğimizden biri satmak istediğimiz ürünün güzel fotoğraf çekmektir. Merkandi’yi ziyaret eden her alıcının ilk olarak onu gördüğünü unutma. Eğer yüzlerce ilandan senin ilanını seçmesini istiyorsan görsel olarak cazip olmasına önem vermen gerekir. Aşağıdaki ipuçlarımızı okursan bu işin aslında çok zor olmadığını anlarsın.

Hangi fotoğraf EKLENMEMELİ?

Küçük - 50x50 pikselli fotoğraf hep bulanık olur, büyütüldüğünde ise çok kötü görünür.

Bulanık - eğer sen bile hiç detay göremiyorsan, olası alıcının görebileceğini düşün.

Kırpılmamış - fotoğrafın ana bölümünde satmak istediğin ürün bulunmalı. Eğer fotoğraf çoğunda deponu gösteriyorsa onu Toptancı bilgileri - Ek bilgiler bölümünde [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/additional/] Firmanın fotoğrafı olarak kaydedebilirsin, satmak istediğin ürünün ise birkaç ek fotoğrafı çek.

Hangi fotoğraf EKLENMELİ?

Yüksek çözünürlüklü - her fotoğrafın büyütülebilmesini unutma. Büyütüldükten sonra iyi görünürse, alıcı için daha cazip olur.

Keskin - fotoğrafta sadece ürün değil, ambalaj, palet vs. gösterilirse iyi olur. Ayrıca ürünün herhangi bir hasarı varsa, onu göstermek çok önemli. Bu sayede alıcı ile ürün durumu konusunda anlaşmazlıklardan kaçınabilirsin.

Çevresi değil, ürün gösteren fotoğraf - satılık ürün ilanında ana planda teklif edilen ürün bulunmalı.

Fotoğraf işlerken hangi YARDIMdan faydalanabilirsin?

Akıllı telefonundaki uygulamalar - işletim sisteminden bağımsız olarak telefonunda varsayılan yüklü uygulamaları kullanarak fotoğrafını işleyebilirsin.

Pixlr (https://pixlr.com/) - fotoğraf işlemeyi kolaylaştıran ücretsiz grafik uygulaması, web sitesinde hesap açman yeterli!

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - biçim değiştirme, kırpma dahil olmak üzere temel görüntü düzenlemeleri sağlayan ücretsiz fotoğraf işleme programıdır.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.