FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

13.56 MHz çipler Mifare®, DESFire, NTAG için Syris RD200-M1 RFID okuyucu

₺2.957,33 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Slovenya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Apple
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
1379
EAN:
1379
Son güncelleme
1 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

RD200-M1, güvenilir RFID okuyucu üreticisi Syris Technology Corporation tarafından üretilen ve 13.56 MHz frekansında çalışan bir masaüstü USB okuyucusudur.

Varsayılan olarak bir Klavye Emülatör okuyucusudur ve çip kimliğini 8 HEX biçiminde okur. Okuyucu, bir okuyucuyu ve SDK yazılımını kurmak için birçok yardımcı program aracı içeren bir CD içerir.

ISO 14443 A ve B protokolüne göre 13.56 MHz RFID yongalarının okunmasını destekler ve Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 gibi yongalarla ve NTAG213, NTAG215, NTAG216 gibi NFC yongalarıyla çalışır.

Syris RFID okuyucular RD200-M1 için bazı yaygın kullanımlar, zaman katılımı uygulaması ve diğer iş uygulamaları, varlık tanımlama, temassız ödemeler vb. İçin kişi kimliğidir.

Kalabalığın arasından sıyrılıyor çünkü çok güvenilir ve yazılım araçlarıyla birlikte geliyor, böylece çalışma şeklini özelleştirmek için birçok seçeneğiniz var.

Kurulum uygulamasıyla, okunan kimlik kodunun biçimini 50'den fazla farklı şekilde ayarlayabilir, zil sesini kontrol edebilir, bir önek veya sonek ekleyebilir, 'Sanal COM' veya 'Otomatik Okuma' olarak ayarlayabilir, yongaları kodlayabilir vb.

Çip kimliğini diğer NFC cihazlarının okuduğu gibi (NFC telefonlar, tabletler vb.) okumanız gerekiyorsa, çıktı biçimini 14 HEX Ters Bayt olarak ayarlamanız gerekir. Kurulum tamamlandığında Android, Linux ve Apple işletim sistemleri de dahil olmak üzere farklı platformlarda kullanılabilir.

Syris RD200-M1, 13,56 MHz temassız yongalar için bir masaüstü okuyucusudur. Bu bir USB tak ve çalıştır aygıtıdır, yani sürücüleri yüklemenize gerek yoktur. Varsayılan olarak bir Klavye Emülatörü olarak çalışır, çip kimliğini okur ve ekrana yerleştirir (Excel tablosunun içinde, Not Defteri, web sitesi, uygulama giriş alanı vb.). Yazılım araçlarıyla birlikte gelir ve seri bağlantı noktası öykünme okuyucusu olarak da çalışacak şekilde ayarlanabilir.

Yazılım geliştirme için Kurulum Seçenekleri ve SDK araçları

RFID okuyucu RD200-M1 genellikle çip kimliği kodunu çeşitli formatlarda okumak ve bir ekranda görüntülemek için kullanılır. Sanal COM bağlantı noktasındaki çip kimliğini okumak istiyorsanız, okuyucu bellenimini kolayca değiştirebilir ve bu şekilde ayarlayabilirsiniz. Okuyucunun çalışma modunu ayarlamak için başka bir seçenek daha vardır ve okuyucunun verileri bir RFID etiket belleğinden otomatik olarak okuduğu ve bir ekranda görüntülediği 'Otomatik Okuma' olarak adlandırılır. Temel olarak, bir etiket belleği içinde depolanan veriler için bir Klavye emülatörü olarak çalışır. Çipi kodlarken, saklanan verilerin genel veya yetkisiz kullanıcılar tarafından okunamaması için kendi anahtarınızı seçebilirsiniz. Şifrelenmiş içeriği okumak için, okuyucuda da aynı anahtarı kullanmanız gerekir. Bu, kurulum araçlarıyla yapılır ve ayarlandığında, okuyucuyu herhangi bir cihazda kullanabilirsiniz.

SYRIS RD200-M1 varsayılan olarak bir Klavye Emülatörü okuyucusudur ve çip kimliğini 8 HEX biçiminde okur. Okuyucu, bir okuyucu ve SDK yazılımı kurmak için birçok yardımcı program aracı içeren bir CD içerir.
Kurulum uygulamasıyla, okunan kimlik kodunun biçimini 50'den fazla farklı şekilde ayarlayabilir, zil sesini kontrol edebilir, bir önek veya sonek ekleyebilir, 'Sanal COM' veya 'Otomatik Okuma' olarak ayarlayabilir, yongaları kodlayabilir vb.

Okuma formatını diğer NFC telefonların ve tabletlerin okuduğu gibi ayarlamak için, çıktı formatını 14 HEX Ters Bayt olarak ayarlamanız gerekir.

Okuyucu Sanal COM modunda çalıştığında, UID kodunu temel HEX biçiminde alırsınız ve kurulum araçlarıyla değiştirilemez. Ancak, daha sonra değiştirmeniz gerekir ve bu genellikle biraz programlama gerektirir.

Aynı etiketi okuyucuya kısa bir süre içinde iki kez yerleştirirseniz, etiketi yalnızca bir kez okur, çünkü 'Aynı Kart Algılama' özelliğine sahiptir, bu da tanımlanan süre zarfında aynı kartı iki kez okumayacağı anlamına gelir.

CD, API, BCB6, VB6, VB.NET için örnek kodlar ve VC, VB, BCB, DevC ve C# kitaplıkları dahil olmak üzere yazılım geliştirme araçları sağlar.

RD200, Apple bilgisayarlarda ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda çalışır, ancak yapılandırıcı yalnızca PC'ler için tasarlanmıştır. Okuyucuyu bir PC'de ayarlarsanız, Apple bilgisayarlardaki ve diğer platformlardaki ayarları da koruyacaktır.

Teknik Özellikler

Üretici: Syris Technology Corp.
Ürün adı: RD200-H1-G

Çalışma frekansı: 13,56 MHz
Okuyucu türü: masaüstü okuyucu
Okuma mesafesi: 7 cm'ye kadar
RF protokolü: ISO14443

Arayüz: USB
Yazılım: Yapılandırıcı ve SDK araçlarını içeren CD (API, Destek BCB6, VB6, VB.NET örnek program ve VC, VB, BCB, DevC, C# kitaplığı.)

Dahili iki renk LED ve zil uyarısı.

USB ürün yazılımı yükseltme işlevi

Okuyucu Boyutları: 105 G x 72 Y x 16 D (mm)
Paket Boyutları: 200 G x 165 Y x 37 D (mm)

Okuyucu Ağırlığı: 73 g
Paket Ağırlığı: 215 g

Özel H.S. Kodu: 8471 90 00 00

Çalışma sıcaklığı: -20°C ila 65°C %95 RH
Depolama sıcaklığı: -30°C ila 85°C %95 RH

Şarj Gücü: Standart USB gücü (5V 500mA)


Ek
Dosya indir syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.