FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
5 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Bir dizi kesiciye sahip bir tırnak freze makinesi - evde profesyonel bakım!
Lafe çivi freze makinesi, özel görevler için çok işlevli bir kozmetik cihazdır. Manikür, pedikür ve topuk yumuşatma için mükemmeldir. Bir freze makinesi, küçük bir cihazda birçok aletten oluşur - eğe, oje, topuk rendesi. Onun yardımıyla, ellerin tırnaklarını kesebilir ve onlara istenen şekli verebilir, derileri çıkarabilir, cila ve süslemeler için plakayı hazırlayabilir, ayrıca topuklardan aşırı derecede nasırlı epidermiyi çıkarmak da dahil olmak üzere ayakların bakımını yapabiliriz. LAFE FRE002 freze makinesi ellerinize ve ayaklarınıza mükemmel, bakımlı bir görünüm kazandırır ve bunun için bir güzellik salonuna gitmenize gerek yoktur. Evde profesyonel bir manikür salonu oluşturun.

• Titreşimsiz sessiz ve verimli çalışma.
• Kullanışlı manuel kontroller.
• Dönüş yönünü ayarlama imkanı.
• Uçlar ve frezeleme ataşmanları için basit değiştirme sistemi.
• 25.000 dev/dak.
• 10W güç.
• 5 adet kesici ve bir adet konik kesici ve bir adet silindirik kesici dahil olmak üzere 6 adet zımpara pedi ile birlikte gelir.
• Çalışırken başınızı eğmenizi sağlayan stant.

Verimlilik ve hızlı eylem
LAFE freze makinesi ile ellerinize ve ayaklarınıza hızlı ve profesyonel bir şekilde bakım yapabilir, en sevdiğiniz tırnak şeklini alabilir ve göze hoş gelmeyen tırnak etlerini kaldırabilirsiniz. Cihaz dakikada 25.000 devir hızına ulaşır ve bu nedenle tırnak plağındaki vernik kalıntılarını gidermek ve podolojik tedaviler için uygundur. 10 W gücü sayesinde, freze makinesi ev ritüelleri için mükemmeldir ve manikür veya pedikür yapmak artık profesyonel bir salon ziyareti gerektiren sıkıcı, yorucu bir aktivite değildir. Cihazın sessiz ve sorunsuz çalışması el ve ayak bakımını rahatlatır, tahrişe veya baş ağrısına neden olmaz.
Birkaç çeşit kesici
Freze makinesinin bulunduğu sette 5 adet freze bıçağı ve 6 farklı zımpara pedi ile zımpara pedleri için bir taşıyıcı bulunur. Belirli bir tedavi için doğru kesiciyi seçmek çok önemlidir, çünkü yanlış ucun kullanılması tırnağa zarar verebilir, sizi kesebilir veya tedavi çok etkili olmayabilir. Kaplamalar çeşitli şekillerde gelir - silindirler ve koniler dahil, bu sayede sadece çivileri kırpmak ve onlara şekil vermekle kalmaz, aynı zamanda plakayı matlaştırır, jel veya akrilik müstahzarların derilerini ve kalıntılarını giderir. Kaba pedler, ayaklarınızdaki nasırları gidermek için harikadır.
Rahat çalışma
LAFE freze makinesini çalıştırmak son derece kolay ve rahattır. Sette, kafaya ek olarak, işe ara verdiğinizde cihazı güvenle kaldırmanıza izin veren özel bir stand da bulacaksınız. İleri/geri çalışma modu sayesinde başlığın dönüş yönünü değiştirebilirsiniz, bu da tırnak plağını daha da hassas bir şekilde modellemenizi sağlar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.