FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Uygulama için 2'si 1 arada QI 15W Manyetik MagSafe Kablosuz İndüksiyon Şarj Cihazı

₺597,88 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
airpods - Apple
SKU:
67549
EAN:
5905601804741

Bir mesaj göndermek Çağrı

Uygulama için 2'si 1 arada QI 15W Manyetik MagSafe Kablosuz İndüksiyon Şarj Cihazı - açıklama

2'si 1 arada QI 15W Kablosuz Şarj Cihazı Ürün Açıklaması + Temel Özellikler

Ürün Özellikleri: Ürün Tipi: QI Şarj İstasyonu Giriş Akımı: 5V / 3A, 9V / 2A Akıllı Telefon Çıkış Gücü: 15W Kulaklık Çıkış Gücü: 3W MagSafe Uyumluluğu: Evet Arayüz: USB-C Sertifikalar: CE, RoHS Boyut: Çap: 100mm, Yükseklik: 141mm Frekans: 110-205KHz Maksimum Şarj Mesafesi: 8 mm'ye kadar Uyumluluk: QI ve MagSafe şarjını destekleyen tüm cihazlar Telefon Yerleşimi: Manyetik Dahil: 1x Bağlantı istasyonu, 1x USB-USB-C kablosu (100 cm) Kablosuz teknoloji ile cihazlarınızı kolayca şarj edin. MagSafe sistemi ile uyumludur. Bağlı cihazları aşırı ısınmaya ve aşırı gerilime karşı korur.
İşlevsel bir şarj istasyonu ile gerekli şarj aksesuarlarının sayısını minimuma indirin. Bu şık cihaz, tüm MagSafe akıllı telefonlarınızı ve Apple Airpods kablosuz kulaklıklarınızı şarj etmenizi sağlar. Ürün, cihazları herhangi bir konfigürasyonda aynı anda veya tamamen ayrı olarak şarj etmenizi sağlar.
Minimalist tasarım Alt tarafı kaymaz yüzeyli sade, estetik tasarım hem iş hem de ev için mükemmeldir ve küçük boyutu sayesinde anında özel yerini kazanacaktır. Şarj istasyonu masanızda fazla yer kaplamaz, bu nedenle uygun gördüğünüz şekilde yerleştirebilir ve kullanabilirsiniz.
İki cihazı aynı anda şarj etme Şarj istasyonu, mobil cihazlarınızda anında pil yenilenmesi sağlayacaktır. QI endüktif şarj ile telefonunuzu maksimum 15W güçle veya Apple Airpods 3W kablosuz kulaklıkla şarj edebilirsiniz. MagSafe manyetik özelliği yalnızca doğrudan telefonunuzda veya yerleşik MagSafe manyetik deliği olan bir kılıfta çalışır. * Endüktif şarj cihazını tam potansiyeliyle kullanmak için, 30W (V*A) ve daha fazla çıkış gücüne sahip bir duvar şarj cihazına bağlamanızı öneririz.
Güvenlik: Koruma sistemi, bağlı cihazları aşırı ısınmaya ve aşırı gerilime karşı koruyarak şarj sırasında sürekli düşük bir sıcaklık sağlar. Bu nedenle, cihazları birkaç saat bile şarj cihazında bırakmak tamamen güvenlidir.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme
  • PayPal
  • VİSA
  • MasterCard

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.