FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


KLİMA 3'ü 1 arada ADLERhava iyonizasyon fonksiyonu ile yüksek verimliliğe sahip iol fonksiyonlu klima. Bu ekipman, yaz aylarında yüksek sıcaklıklardan bıktıysanız veya dairede kuru havadan rahatsız oluyorsanız idealdir.

KLIMANIN AVANTAJLARI: 3'Ü 1 ARADA - SOĞUTMA, TEMIZLEME, NEMLENDIRMELED DOKUNMATIK PANELUZAKTAN KUMANDA STEROWANIA3 FAN MODLARI - NORMAL, DOĞAL, GECE SOĞUĞU FONKSIYONU - SU POMPASI HAVA AKIŞINI BAŞLATARAK SICAKLIĞI DÜŞÜRÜR 220m3 / H60 ° YATAY SALINIM FONKSIYONU 0.5-7.5H2 KULLANIMDAN ÖNCE DONMA IÇIN SU KAPLARI INDICATOR4 TEKERLEKLERI DOLDURUN VE DRENAJ TAPALI SU ALIMINA SAHIP PRZENOSZENIA6 LITRELIK SU DEPOSU IÇIN UYGUN BIR TUTAMAK 500ML / Hh, daha iyi koşullar için daha iyi koşullar sağlar Biz ve cildimiz ve saçlarımız 3'ü 1 arada klima ile ilgilenmelidir

~ KOLAYLIK VE ÇOKLU GÖREV EL ELE GIDER! Yüksek verimlilik ve soğutma, nemlendirme ve hava temizleme fonksiyonlarının kombinasyonu, piyasadaki benzer ürünlerden sıyrılmasını sağlar! IŞIKLI KONTROL PANELIHAVAYI SAATLERCE SOĞUTABILECEĞI DAHILI 6 LITRELIK SU DEPOSUNEMLENDIRME IŞLEVI, KURU GÜNLERDE HAVANIN NEMINI ARTIRMANIZA IZIN VERIR3 MODLARI, ÇALIŞMA DERECESINI IHTIYAÇLARINIZA GÖRE AYARLAMANIZA IZIN VERIRTüm fonksiyonları aynı anda kullanmak zorunda değiliz, ancak yalnızca şu anda ihtiyacımız olan parametreleri ayarlayın.

~ İHTIYACINIZ OLAN HER ŞEY! Cihaz uygun bir taşıma kolu ve 4 taşıma tekerleği ile donatılmıştır. SEZGISEL KONTROL PANELI, DOĞRU ÇALIŞMA MODUNU SEÇMEYI KOLAYLAŞTIRIRSOĞUTMA DÜĞMESI, SU POMPASI ZAMANLAYICISINI ETKINLEŞTIREREK EGZOZ HAVASININ SICAKLIĞINI DÜŞÜRMENIZE OLANAK TANIR, BU SAYEDE CIHAZIN KENDI KENDINE KAPANMADAN ÖNCE NE KADAR SÜRE ÇALIŞACAĞINI PROGRAMLAYABILIRSINIZKOLAY UZAKTAN KUMANDA IÇIN UZAKTAN KUMANDAYatay salınım, havanın tek bir noktaya konsantre olmak yerine dalgalar halinde dağıtıldığı anlamına gelir.

EN ÖNEMLI PARAMETRELER: VOLTAJ - 220-240V ~ 50HzÜRETİCİ - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN KONTROL GÜÇ KAYNAĞI - 1 x CR2025 3V dahilGÜRÜLTÜ SEVİYESİ - 53dBÜRÜN BOYUTLARI (TEKERLEKLI) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmORİJİNAL AMBALAJDA PAKETLENMİŞ ÜRÜNÜN LEHÇE VE DİĞER TARİHLERİ VARDIR.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.