FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Toplu siparişler için fiyat negotiatable olduğunu

Hindistan cevizi özlü taze hindistan cevizi özünden elde edilen% 100 hindistan cevizi hindistan cevizi sirkesi, Hindistan cevizi suyundan elde edilen sirke bulunmayan 17 amino asit, vitamin ve mineral içerir. Coco Junction Hindistan Cevizi Elma Sirkesi düşük glisemik indekse sahiptir (35). Taze hindistancevizi nektarının otantik tadı, yumuşak tatlılık ve meyveli tatlılık ile doğru dengeye sahiptir.

***

Hindistan cevizi ağacının taze özü, olası bir sirke sirkesi kaynağı gibi görünebilir, ancak, hey, bazı şaşırtıcı şeyler iyi şeyler gelir. Coco Junction Coconut Cider Sirke, 17 amino asit ve anti-oksidan özelliklere sahiptir, bu da kalbe iyi gelir ve kilo vermeye çalışan insanlar için idealdir.

Bizim elma sirkesi, 1840 yılından bu yana dünyanın en iyi ihracat hindistancevizlerinin bazılarına ev sahipliği yapan Filipinler'deki organik hindistan cevizi özünden sıkıştırılmıştır. Egzotik tanecikleri, taze hasat hindistan cevizi suyunun hafif meyveli tatlılığından etkilenmektedir.

Salata sosu, sonraki barbekünüzde daldırma sosu ya da yemek yaparken go-to-malzemeleriniz olsun, hindistan cevizi sirkesi ile yemeğinize lezzet katın.

KULLANIM ŞEKLİ: Yemeğinize lezzet katmak için soslar, salata sosları veya dips yapmak için kullanın. Ya da vücudun doğal olarak temizlenmesi için su ile 1-2 yemek kaşığı alın (Apple Cider Sirkesine alternatif olarak).

MALZEME: Organik Hindistan Cevizi Sap

DEPOLAMA: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.