FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kablosuz AC650 çift bantlı USB ağ adaptörü
U9 zu Çift Bantlı Wi-Fi 11ac Adaptörü. 5 GHz kablosuz hızı 433 Mb/sn, 2,4 GHz tun 200 Mb/sn olabilir. Gelişmiş MU-MIMO-Teknolojileri, aktarım verimliliğini artırır ve daha sorunsuz akış sağlar. Adaptör, bir bilgisayara bağlandığında otomatik olarak kurulur. Kompakt mini tasarımı nedeniyle, U9'un bitişik bağlantı noktalarının kullanımı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. U9 ist uyumlu Windows XP / 7/8 / 8.1 / 10.

Hızlı Wi-Fi ağı
U9 unterstützt Wi-Fi Standardı jetzt mit 802.11ac-Generation ve kablosuz N'den 3 kat daha hızlı. Adaptör, iki banttan birini seçmenize izin verir - 5 GHz (433 Mb / s) ve 2,4 GHz (200 Mb / s) .

Otomatik kurulum, konfigürasyon gerektirmez
Dahili sürücüsü sayesinde, U9 bir bilgisayara bağlandığında kurulumu otomatik olarak tamamlayabilir ve sizi CD veya sürücü aracılığıyla hantal kurulum ve kurulumdan kurtarır.

MU-MIMO-Teknolojileri
Aynı anda birçok cihazla haberleşen U9'da MU-MIMO (Çoklu Kullanıcı - Çoklu Giriş Çoklu Çıkış) teknolojisi uygulanmış ve bu sayede iletim verimliliği önemli ölçüde artırılmıştır.

Minyatür-Proje
Kompakt ve zarif tasarımı sayesinde U9, mevcut çoğu 11ac Wi-Fi USB adaptöründen daha küçüktür. Kullanıcılar, bitişik bağlantı noktalarını engellemeden mini adaptörü herhangi bir USB bağlantı noktasına takabilir.

Çeşitli işletim sistemleriyle uyumlu
U9, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 ile uyumludur.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.