FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
17 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

SÜPER EĞITICI OYUNCAK AHŞAP KIRPI - OYNAMAYI ÖĞRETMEYI SAYMAYI ÖĞRENMEK IÇIN BLOKLAR - EĞLENCELI ÖĞRETMEK

Birim başına fiyat 35 PLN net, minimum sipariş 40 adet

Bu oyuncak, çocuğunuzun mümkün olan en iyi şekilde gelişmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

AHŞAP - bloklar, güzelliği ve dayanıklılığı herkes tarafından takdir edilecek olan ahşap olan doğal malzemeden yapılmıştır. Ahşap hem doğal haliyle hem de boyanmış haliyle çok iyi görünüyor.

GELİŞTİRİYOR – ahşap bir oyuncak bir çocuk için çok eğlencelidir ve el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmenin harika bir yoludur. Aynı zamanda el-göz koordinasyonunun uygulanmasını destekler ve mantıksal düşünme becerilerini öğretir. Çocuk ayrıca konsantrasyon ve sabrı öğrenir.

EĞLENCE İÇİN MÜKEMMEL - Boş zaman geçirmenin ve ailenizle veya akranlarınızla çok eğlenmenin harika bir yolu. Çeşitli binaların düzenlenmesi, hızlı bir şekilde sıkılmayacak uzun süre çok eğlencelidir.

ÖĞRETİYOR – aynı zamanda öğrenme için de iyi çalışacaktır. Onun yardımıyla, çocuk renkleri tanımayı ve geometrik figürler oluşturmayı hızlı bir şekilde öğrenecektir.

ÖZELLİKLER – malzeme: ahşap; konsantrasyon ve sabır becerilerini geliştirir; öğrenmeye yardımcı olur

Çocuğun gelişimini uyaran ve uyaran eğitici bir oyuncak. Oyuncak yaratıcılığı, el becerilerini geliştirir, konsantrasyon duygusunu keskinleştirir, renk ayrımcılığını öğretir ve sayıları öğrenmeye yardımcı olur. Oyun, renkli öğelerdeki sayıları tabandaki nokta sayısına eşleştirmekten ibarettir. Sayıları tanımak, gökkuşağı oluşturan bloklardaki renklerin seçimi ile desteklenir. Bulmaca bir temel ve 10 farklı renkli elemandan oluşur. Oyuncak en kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve su bazlı boyalarla boyanmıştır, bu da çocuk için güvenli hale getirir.

yaş: 3 YAŞ +
eleman sayısı: 11
Malzeme: Ahşap
Ürün ölçüleri: 25 x 17,50 x 5 cm
Ağırlık: 0,39 kg
Koli ölçüleri: 29 x 5,50 x 20 cm



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.