FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Birim başına fiyat 25 PLN net, minimum sipariş 40 adet

AHŞAP BALIKÇILIK OYUNU - MIKNATIS

Çocuklar yalnız, arkadaşları veya ebeveynleri ile oynayabilirler. Sırayla balık tutabilir, kimin daha büyük bir av alabileceğini görmek için yarışabilir veya sadece kendi benzersiz zorluklarını yaratabilirler. Oyuncak hayal gücünü uyarır, el-göz koordinasyonunu ve motor becerilerini geliştirir.
Tüm parçalar yüksek kaliteli ahşaptan yapılmıştır, dikkatlice cilalanmıştır ve yontma önlemek için pürüzsüz yuvarlak kenarlara sahiptir. Ayrıca çok hafiftirler ve kullanımı kolaydır. Her balık küçük bir sapa rahatça yerleştirilebilir ve bir sıralama kutusuna gizlenebilir.

Oyunun saklanması kolaydır.

Manyetik Balıkçılık Oyunu: Bu basit ve sevimli balıkçılık oyunu, 3 yaşından büyük çocuklar için saatlerce eğlence sağlar.

"Çıplak ahşaptan" yapılmış bir oyuncak üzerinde oynayabilir veya bir göleti taklit eden özel bir kağıt kaplama kullanabilirsiniz!

BİRÇOK ÖĞE DAHİL - mıknatıslı balıkçılık oyun seti, mıknatıslı balık, toplar, maşalar, çubuklar ve yakalanan balıkların yerleştirildiği bir çöp kutusu da dahil olmak üzere birçok ilginç unsur içerir.

DAHİL:
ahşap tahta
Düzenleyici
Mıknatıslı 9 balık
28 BB
çubuk
maşa
Sopa



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.