MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

SP6 zu akıllı Wi-Fi fişi. Eklentinin belirli bir cihazı tek bir tıklamayla ne zaman açıp kapatması gerektiğine ilişkin bir program oluşturabilirsiniz. SP6, ekipmanın ses yönetimine izin verdiği için doğrudan Amazon Alexa ve Google Asistan ile çalışır. Beli SP6, ek bir hub'a ihtiyaç duymadan güvenli 2,4 GHz ağlarda çalışır.

Akıllı evinizi her yerden, her zaman yönetin

İster kanepede dinleniyor ister Karayipler'de tatil yapıyor olun, uygulama ev ağınıza tam erişim sağlar, böylece evinizi doğrudan cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

Akıllı evinizin kolay ve verimli yönetimi
Bir güç planı oluşturarak kontrolü elinizde tutun. İster şafakta verandanızın ışığını kapatın, ister gün batımında verandanın ışığını açın, kuralları siz koyarsınız.

Bir fişten daha fazlası
Teknolojiyle dolu sade ve modern bir görünüm. Nerede kullanırsanız kullanın, bir sanat eseri gibi görünür.

Geliştirilmiş ses aktivasyonu
Her akıllı fiş, hem Amazon Alexa hem de Google Asistan ile uyumludur, böylece elektronik cihazlarınızı Alexa ve Google'ın duyabileceği her yerden yönetebilirsiniz.

Çok uzun süre çalışmaktan kaçının, cihazları koruyun
Zamanlayıcı işlevi, cihazı belirli bir zamanda kapatmanıza izin vererek, ısıtıcı veya şarj cihazı gibi cihazların uzun süreli çalışmasından kaynaklanan riskleri azaltır.

evde kimse var mı
Evden uzun süre mi ayrılıyorsunuz? Sadece fişi "Dışarıda" moduna ayarlayın ve bağlı aydınlatma cihazlarını rastgele etkinleştirip devre dışı bırakarak birinin evde olduğu izlenimini verecektir.

Tasarruf edilen enerji = tasarruf edilen para
SP6, uzun vadeli enerji tüketimini verimli ve etkili bir şekilde azaltmak için ev aletlerini özgürce ve kolayca kontrol etmenizi sağlar, böylece aynı anda hem gezegenimizle hem de cüzdanlarınızın durumuyla ilgilenebilirsiniz!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.