FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB Siyah (S901B)
Temel özellikler
Renk: Siyah
Sağlam gövde: Evet
Su geçirmez: Su geçirmez
Akıllı oyun telefonu: Evet
CPU türü: 8 çekirdek
Samsung modelleri: Samsung Galaxy S22
ÇİFT SIM: Çift SIM: SIM1 + SIM2
5G ağı: Evet
4G LTE: Evet
WiFi: Evet: 2.4GHz / 5GHz
NFC : Evet
GPS: Evet
USB: USB Type-C
USB On-The-Go: Evet
Ters şarj: Evet
AKTIF OLANLAR IÇIN IDEAL - IP68
Güçlü ve dayanıklı telefon kasası, IP68 standardına uygun olarak toza, suya ve darbeye karşı dayanıklılık sağlar. Telefon zor hava koşullarında başarısız olmaz.

ENDÜKTIF ŞARJ
Kablo gerektirmeyen yenilikçi bir yöntem, cihazı hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlar. Bir süre sonra tüm olasılıkların tadını çıkarmak için onları şarj cihazına koyun.

ÇİFT SIM
Bu, telefonun aynı anda iki SIM kart kullanmanıza izin veren bir özelliğidir. Bu seçenekle, örneğin, bir telefonda özel ve iş numarası kullanabilirsiniz. Telefonunuzu açmaya ve kartları zaman alıcı bir şekilde değiştirmeye asla gerek kalmayacak.

5G
5G, en son mobil ağ standardıdır. Bu, şu anda kullanılan 4G teknolojisinin yerini alacak beşinci nesil. Yeni ağ türü, artan iletim hızı ve selefine kıyasla diğer birçok iyileştirme ile karakterize edilmelidir, örneğin: yüksek aktarım hızı (10 Gbps'ye kadar veri yükleme ve 20 Gbps'ye kadar indirme), artan güvenilirlik, çok daha yüksek izin verilen ağ yükü veya olası gecikme süresinin azaltılması.

ANDROİD
Android, cep telefonları, tabletler ve netbook'lar gibi mobil cihazlar için sezgisel bir işletim sistemidir. Linux çekirdeğine ve GNU yazılımına dayanır ve Google tarafından geliştirilmiştir. Mevcut birçok platformun aksine, Android üçüncü taraf yeniliklerine ve yeni olasılıklara açıktır. Telefonunuzu ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmenize olanak tanıyan yüz binlerce uygulamaya erişin. Yeni Android akıllı telefonunuzda web'de gezinin, e-postalara yanıt verin, e-kitap okuyun, müzik dinleyin ve oyun oynayın.

8 GB RAM
Akıllı telefon, çalışmanızın daha da pürüzsüz olacağı 8 GB hızlı RAM ile donatılmıştır. Şu andan itibaren, telefonunuzu yavaşlatacağından endişelenmeden aynı anda birden fazla uygulamayı kullanabilecek, daha zorlu oyunlar oynayabilecek ve web tarayıcınızda aynı anda birden fazla sekme açabileceksiniz.

AKILLI TELEFON SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Siyah S901B EAN (GTIN) 8806092878617
AKILLI TELEFON SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Siyah S901B Üretici kodu: SM-S901BZKDEUE
128 GB DAHILI BELLEK
Cihaza yerleştirilmiş çok büyük miktarda bellek çok büyük bir kolaylıktır. Belgeleriniz, uygulamalarınız, tüm müzik koleksiyonunuz ve daha fazlası hızlı flash depolamaya sığar. Klasik medyadan daha yüksek şok direnci sayesinde, verileriniz güvende kalacaktır, bu da cihazlar için büyük önem taşımaktadır.

NFC
NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisi, kablo ihtiyacını ortadan kaldırır ve karmaşık bağlantı kurulumunu ortadan kaldırır. Müzik çalmak için akıllı telefonunuzu veya NFC özellikli başka bir cihazı kasadaki N sembolüne dokundurmanız yeterlidir. Ayrıca uygun temassız ödemelere izin verir.

PARMAK İZİ OKUYUCU
Telefonunuzun kilidini anında açmak için ona dokunmanız yeterlidir. Bu koruma, telefonunuzda depolanan verileri etkili bir şekilde korur.

GÜÇLÜ 8 ÇEKIRDEKLI İŞLEMCI
Güçlü 8 çekirdekli işlemci oyunları, uygulamaları ve filmleri kolaylıkla işler. Büyük miktarda RAM ile desteklenen, arka planda birçok uygulama çalışırken bile akıllı telefonun sorunsuz çalışmasını sağlar.

128 GB DAHILI BELLEK
Cihaza yerleştirilmiş çok büyük miktarda bellek çok büyük bir kolaylıktır. Belgeleriniz, uygulamalarınız, tüm müzik koleksiyonunuz ve daha fazlası hızlı flash depolamaya sığar. Klasik medyadan daha yüksek şok direnci sayesinde, verileriniz güvende kalacaktır, bu da mobil cihazlar için büyük önem taşımaktadır.

Teknik Özellikler:
Ekipman: USB-C kablosu, manuel
Boyutlar [mm]: 146 x 70,6 x 7,6 mm
Ağırlık [g]: 167 g
Renk: Siyah
İşletim Sistemi: Android 12
GSM standardı: 5G / 4G / 3G / 2G
Ekran boyutu [inç]: 6,1"
Ekran Teknolojisi: Infinity-O; Dinamik AMOLED 2X
Ekran çözünürlüğü [px]: FHD+
Bluetooth: Evet
WiFi: Evet: 2.4GHz / 5GHz
GPS: Evet
Ana kamera [MP]: 50+12+10 MP
USB: USB Type-C
Kulaklık fişi: Hayır
Dahili hafıza [GB]: 128 GB
Ortam kartı okuyucusu: Hayır
RAM boyutu [GB]: 8 GB
CPU türü: 8 çekirdek
Kamera Özellikleri: 50 MP - Ana kamera, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 ultra geniş açılı kamera 10 MP - 3x OIS tele kamera, F 2.4
İşlemci (açıklama): Exynos 2200, 4nm
Ön kamera [Mpix]: 10 Mpix
SIM Kart Türü: eSIM
Çift SIM kart: Evet
4G LTE: Evet
Üretici rengi: Siyah
Kasa Tipi: GG Victus Plus + Alüminyum
Su geçirmez: Su geçirmez
Parmak İzi Sensörü: Evet
Koruma e



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.