FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Alogy Naylon Kayış Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Ürün Özellikleri: Marka: Alogy Model: Naylon Kayış Uygunluk: Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE Kılıflar için uygun: 38/40/41mm Malzeme: Naylon Kayış uzunluğu: 248 mm Kayış genişliği: 25 mm Kişisel ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabilir Montajı ve sökülmesi kolaydır Yenilikçi ve zarif tasarım Hafif ve hoş bir dokunuş Bileğe uyum sağlar Yumuşak dolgu nemi uzaklaştırır
Yüksek kalite *DİKKAT! Alogy'nin naylon kayışı, Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm) ile mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. Alogy Naylon Kayış, bileğinize mükemmel şekilde oturan ve cihazın günlük kullanımı sırasında rahatlık sağlayan yüksek kaliteli naylondan yapılmış birinci sınıf bir üründür.
Kullanım rahatlığı Kayış, bileğe nazikçe yapışır ve cihazın günlük kullanımını saf bir zevk haline getirir. Kayış üzerine yerleştirilen özel bağlantı elemanları (kumaş şeritler) sayesinde kayış ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabilir.
Zarif ve pratik Zarif kaplaması ve detaylara gösterdiği özen ile saat, sadece sportif yaşam tarzınıza bir katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda arkadaşlarınızla yaptığınız zarif toplantılarda da yerini bulacaktır.
Eko Küçük Paket Ürünlerimizin ambalajlarını yerden tasarruf sağlayacak şekilde tasarladık! Çevreye olan endişenizi keşfedin. Küçük paketleri seçin!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.