FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Alüminyum Folyo Bant Kendinden Çatı Kaplama Suya Dayanıklı Yalıtım Bandı

₺530,48 /adet vergisiz fiyat
Müzakere edilecek

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
15 adet
Ülke
Avustralya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
PS-15025BT
Son güncelleme
9 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

ÖZELLİKLERİ
>Marka: Prime Çözümler
>Sonuna Kadar Üretildi
>Yüksek kaliteli malzeme
>Kolay yapışma
> İyi yırtılma direnci
>Kusursuz bitiş

ÖZELLİKLER
> Yapıştırıcı: Akrilik
> Malzeme: Alüminyum Folyo + Tutkal + Kağıt
>Yapıştırıcı Türü: Su Aktif, Hot Melt
> Özellik: Su geçirmez
>Yapışkan Taraf: Tek Taraflı
>Sıcaklık:-40 ~ +120 °C
>Mevcut boyutlar: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKET İÇERİĞİ
siparişe göre

ÜRÜN HAKKINDA
Dağınık, güvenilmez ve hantal koli bandıyla uğraşmayı bırakın. Prime Solutions alüminyum folyo bant, ev ve profesyonel kullanım için yeni, modern bir alternatiftir. Alüminyum folyo bandımız koli bandından daha güçlüdür, kullanımı daha kolaydır ve tüm bantlama ihtiyaçlarınız için daha güvenilirdir. Sızdırmazlık kutularından posterlerin asılmasına ve cihaz borularının sabitlenmesine kadar hemen hemen her şeyde kullanılabilir. Hızlı bir düzeltme gerektiren hareket halindeki projeler için mükemmeldir.

>Prime Solutions alüminyum folyo bant, yalnızca kesilip yırtılabilen hafif, kullanımı kolay bir alüminyum folyo banttır. Tek kullanımlık bantlara çok fazla para harcamak yerine birçok projede kolayca yeniden kullanılabildiği için paranızın karşılığını en iyi şekilde almanızı sağlar. Herhangi bir yüzeye zarar vermez, aynı zamanda kendisine veya çevresine etkin bir şekilde yapışır.

>Alüminyum folyo bantlar, fiberglas ve alüminyum destekli kanal levhalarının ek yerlerinde ve ek yerlerinde kullanılmaktadır. Kauçuk bazlı basınca duyarlı bir yapıştırıcı ile kaplanmış, buhara karşı mükemmel bir bariyer sağlar ve düzensiz yüzeylere uyum sağlar. Isı yalıtımını korumak ve kaplamak için alüminyum folyo bant kullanılabilir. Üstelik kullanıma hazır.
>Yalıtımı her kanalın etrafına sarın ve buhar bariyeri desteğinin dışarı bakmasını sağlayın. Her dikişi folyo bantla dikkatlice kapatın. Her bir yalıtım rulosunun bitişik yalıtım şeridine güvenli bir şekilde bantlandığından emin olarak, her bir kanalın uzunluğu boyunca devam edin.
>Alüminyum folyo bantlar polimer kaplıdır ve elektrik kablolarının kaplanması için mükemmeldir. Bantlar ayrıca aletleri, yalıtım kablolarını ve diğer sıcaklığa duyarlı elektrikli malzemeleri sarmak için de kullanılabilir.
>Prime Solutions alüminyum folyo bant, soyulmayacak veya yırtılmayacak dayanıklı, kalıcı ve güvenilir bir üründür. Piyasadaki diğer bantlardan farklı olarak bu bant geride kalıntı bırakmaz ve herhangi bir yapışkan kalıntı bırakmadan çıkarılabilir. Mühürlemeniz ve korumanız gerektiğinde bant iyi bir seçimdir.
>Alüminyum folyo bant, hassas ve hassas yüzeylerde yansıtıcı bir tabaka oluşturarak onları yüksek sıcaklık, ultraviyole ve kızılötesi ışıktan, nemden ve bazı kimyasallardan korur. Sentetik kauçuk yapışkan arkalık reaktif değildir, bu nedenle herhangi bir yüzeye uygulayabilirsiniz.

NOT: Bu ürün Avustralya'dan Avustralya Çapında Ekspres Teslimat Hizmeti ile gönderilecektir. **Lojistik/Kurye hizmetlerinin normal çalışması sırasında (herhangi bir kesinti veya tıkanıklık hariç), teslimat süresi büyük şehirler, kasabalar ve kentsel yerleşimlerdeki adresler için yaklaşık 3-6 iş günüdür. Kırsal adresler için birkaç iş günü ek gecikme olabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.