FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Değerli İş Ortaklarımız,

Orijinal Amazon paletlerinde size özel teklifler sunmaktan mutluluk duyuyoruz!

- Ürün yelpazemiz, etkileyici bir yüksek kaliteli ürün yelpazesi içeren hem 16 hem de 32 palet seçeneği içerir. Bu paletlerde Apple, Samsung, Sony, Bosch, Einhell, WMF, JBL, Delonghi, Roborock ve diğer birçok tanınmış üretici gibi ünlü markaların ürünlerini bulacaksınız.

- Bizden "kör" alışveriş yapmak zorunda olmamanıza büyük önem veriyoruz. Bunun yerine, seçiminizi yapabileceğiniz ayrıntılı listeler size sağlanacaktır. Böylece seçiminizi ihtiyaçlarınıza ve gereksinimlerinize göre yapabilirsiniz.

- Tekliflerimizin, müşteriler tarafından çeşitli nedenlerle iade edilen iade edilen ürünler olduğunu vurgulamak isteriz. Ürünlerimizi test etmiyoruz !!

- Paletlerimiz, ürün başına 4 ila 7 Euro arasında ortalama bir fiyat sunar, bu da yüksek kaliteli ürünleri son derece uygun maliyetli bir şekilde tedarik etmenizi sağlar.

- Paletleriniz, güvenilir nakliye hizmeti sağlayıcısı Courierheld aracılığıyla teslim edilecektir. Depolarımız, sorunsuz ve zamanında teslimat sağlamak için stratejik olarak Almanya, İspanya ve Polonya'da bulunmaktadır.

-Teklifimizin yalnızca ticari müşterilere (B2B) yönelik olduğunu ve bu nedenle herhangi bir garanti veya para çekme işlemi sunamayacağımızı belirtmek isteriz.
- Bu tekliften yararlanmak isteyen özel ilgili taraflar, ticari müşteriler için hüküm ve koşulları açıkça kabul eder.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.