FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

iPhone için Amoner Şarj ve Veri Kablosu - Set 6 (0,5m, 1m, 1m, 1m, 1,8m, 2,8m) - Hızlı Şarj ve Veri Aktarımı

Şartname:
Birçok iPhone modeli için özel olarak tasarlanan Amoner Şarj ve Veri Kablosu'nun verimli şarj ve kesintisiz veri aktarımı özelliklerini keşfedin. Bu 6 parçalı set, çok yönlülük ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge sunarak cihazlarınızın nerede olurlarsa olsunlar her zaman şarjlı ve bağlı kalmasını sağlar.

Anahtar özellikler:

Mükemmel Uyumluluk: Amoner kabloları, iPhone 13 serisi, iPhone 12, iPhone 11 Pro/Max, iPhone XS/XS Max/XR ve iPhone 5S/SE'ye kadar eski modeller dahil olmak üzere çok çeşitli iPhone'lar düşünülerek tasarlanmıştır. Ayrıca iPad Pro, iPad Air, iPad Mini ve iPod Touch ile de uyumludur.

Sertifikalı Güvenlik: Kablolarımız, aşırı şarjı önlemek ve kesintisiz şarj sağlamak için zorlu testlerden geçer. Yıldırım kablosu, aşırı şarjı ve hatalı mesajları önlemek için tasarlanmıştır.

Farklı uzunluklar: 0,5 metreden 2,8 metreye kadar kablo uzunlukları ile her zaman ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulacaksınız. İster ev, ister ofis veya seyahat için olsun, farklı uzunlukların rahatlığının keyfini çıkarın.

Yüksek Kaliteli Naylon Elyaf Takviyesi ve Mükemmel Dayanıklılık: En esnek, güçlü ve dayanıklı malzemeler olan güçlü lifler, çekme mukavemetinde %200 artış sağlar. Özel yük emici 5000'den fazla bükülmeye dayanabilir. Birinci sınıf alüminyum gövde, kablonun dayanıklılığını daha da artırır.

Yüksek kaliteli naylon malzeme:
En güçlü askeri elyaf, %200 daha yüksek çekme mukavemeti sunan en esnek, güçlü ve dayanıklı malzemedir. Özel yük emici 5000'den fazla bükülmeye dayanabilir. Yüksek kaliteli alüminyum gövde, kabloyu daha da dayanıklı hale getirir.

Birkaç uzunluk:
Cihazlarınızı ofiste, kanepede veya yatakta, kablo uzunluğu hareketlerini sınırlamadan şarj edin.

Uyumlu cihazlar:
iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 11 / iPhone 11 Pro Max / iPhone X / iPhone XS Max / iPhone XS / iPhone XR / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 Plus / iPhone 6s / iPhone 6s Plus / iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 5s / iPhone 5c / iPhone 5 / iPhone SE

Hızlı veri aktarımı:
Hızlı şarja ek olarak, yıldırım kablolarımız 480 Mbps'ye kadar veri aktarım hızlarıyla veri senkronizasyonunu da destekler.
iPhone'lar ve iPad'ler gibi yıldırım konektörlü cihazlar, USB-A bağlantı noktası üzerinden bilgisayarınıza bağlanabilir ve cihazı sürekli ve sorunsuz bir şekilde şarj ederken dosyaları yüksek hızlarda aktarmanıza olanak tanır.

Paket içeriği:

1 x 0.5m uzunluğunda yıldırım kablosu
3 x 1m uzunluğunda yıldırım kabloları
1 x 1.8m uzunluğunda yıldırım kablosu
1 x 2.8m uzunluğunda yıldırım kablosu



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.