MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Gümüş Koruma 3mk 7H
Ürün Açıklaması + Temel Özellikler

Samsung Galaxy A53 5G için Gümüş Koruma 3mk 7H Tam Ekran Antivirüs Filmi
Samsung Galaxy A53 5G'nin ekranıyla mükemmel uyum sağlayan ünlü 3mk markasının Silver Protection serisi filmi, ekranımızın koruyucu özelliklerine ek olarak üzerinde biriken bakterileri de yok eden bir üründür. Antimikrobiyal kaplaması bilinen virüslerin, bakterilerin, mantarların ve küflerin %99,9'unu öldürür.
Film her zaman çalışır, bu nedenle ekranımızı günlük kullanım sırasında üzerinde biriken bakterilerden korur.
Koruyucu filmin özellikleri:
Bilinen mikropların %99'unu öldürür %400'e varan ekran geliştirme Kendi Kendini İyileştirme - çizikleri kendi kendine iyileştirir Kavisli Ekran için En İyi Koruma

3MK, ağırlıklı olarak temperli cam, hibrit cam, kasa ve koruyucu filmler üreten Polonyalı bir markadır. Tüm 3mk® ürünleri, cihazlarımız için en iyi, en görünmez korumayı sağlamak üzere tasarlanmış azami özenle üretilmiştir. Marka, çeşitli çalışmalar, sertifikalar ve ödüllerle onaylanan kapsamlı deneyim ile karakterizedir.

Yapımcı

3 milyon

Silsile

Gümüş Koruma +

Ürün Tipi

Koruyucu

Uyumluluk

Samsung Galaxy A53 5G

Yenilikçi çözümler

Silver Protection 3mk filmin büyük bir avantajı esnekliğidir, bu olanak sayesinde ekranın yuvarlak kısmını da korumanıza olanak tanır. Filmin ömrünü uzatmak için üretici kendi kendini iyileştiren bir kaplama kullanmaya karar verdi ve bilinen virüslerin, bakterilerin, mantarların ve küflerin% 99'unu öldürdü.

Artan dayanıklılık

SilverProtection+, akıllı telefonunuzun ekranını %400'e kadar güçlendirir. Filmin çok katmanlı yapısı, telefonun hasar görme riskini en aza indiren darbe önleyici bir desteğe sahiptir.

Kendi kendini onaran kaplama

Film, küçük çizikleri ve hasarları 24 saat içinde kendi kendine iyileştiren bir Kendi Kendini İyileştiren™ bir kaplamaya sahiptir. Bu çözüm sayesinde pürüzsüz filmin keyfini daha da uzun süre çıkarabilirsiniz!

Basit kurulum

Bu, yüzeye özel bir sıvı püskürtülmeden uygulanabilen ilk yüksek kaliteli kuru montaj koruyucu filmidir. Self-Heal™ sayesinde filmin pürüzsüz yüzeyinin keyfini daha da uzun süre çıkarabiliyoruz ve kurulum sırasında oluşan kabarcıklar 72 saat içinde kayboluyor.
Montaj jeli kullanımı sayesinde folyo, kenarlarda bile cihaza mükemmel bir şekilde yapışır ve soyulmaz.

Set şunları içerir:

1 adet. SilverProtection+ ekran folyosu Kabarcık Önleyici Kart - hava kabarcıklarını gidermek için Temizleme Seti Montaj Jeli

İlave bilgi

* Filmin kurulumundan sonra, kurulumdan sonra hava kabarcığı veya iz kalma olasılığı vardır. Self-Heal™ teknolojisi sayesinde 72 saat içinde kaybolacaklar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.