FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
12 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Alogy Techsuit CarbonFuse Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Ürünün Öne Çıkan Özellikleri: Marka: Alogy Model: Techsuit CarbonFuse Adanmış: Apple iPhone 14 Pro Max Malzeme: Polikarbonat (arka), Poliüretan (çerçeve) Parmak izi yok: Parmak İzi Önleyici Kaplama: Buzlu arka efekt - yarı saydam, mat Düğmeler: Aktif koruma Tasarım: nispeten ince ve hafif Koruyucu kenar: ekranı ve kamerayı korur Doğrudan üreticiden orijinal ambalajında paketlenmiştir Küçük Eko ambalajımızla içinizdeki çevre bilincini keşfedin Küçük Paket Mükemmel uyum, tam işlevsellik Yan tarafta kesik - örneğin ipleri takma imkanı
Yüksek kaliteli Alogy Techsuit CarbonFuse kılıfı, özellikleri sayesinde akıllı telefonu hasara ve çizilmelere karşı koruyan polikarbonat ve poliüretan kombinasyonundan yapılmış yüksek kaliteli, dayanıklı bir birinci sınıf kasadır. Kapağın üretiminde kullanılan esnek poliüretan, boyutlarını önemli ölçüde artırmadan cihaza mükemmel bir şekilde yapışır. Kasa, arkada yağ lekelerinin ve parmak izlerinin görünümünü azaltan bir don etkisi ile zenginleştirilmiştir. Yarı saydam, mat kaplama, telefonun tasarımıyla mükemmel uyum sağlar.
Kasa, tüm darbeleri ve düşmeleri emen, darbenin kuvvetini kasaya dağıtan ve böylece cihazımızı hasardan koruyan bir Hava Yastığı sistemi ile donatılmıştır.
Kılıfın koruyucu kenarı, cihazın ekranının ve arka kameranın üzerinde çıkıntı yapan ve cihazı bir tezgah veya masanın üzerine koymanın neden olduğu çizilmelere karşı koruyan hafifçe yükseltilmiş bir koruyucu kenara sahiptir. Hafifliği sayesinde akıllı telefonu elimizde tuttuğumuzda, uygulanan kılıfın cihaza adeta "harmanlandığı" ve bir bütün oluşturduğu izlenimine kapılıyoruz.
Tam işlevsellik Kapağın modern tasarımı, işlevsellik ile el ele gider. Kasa gerekli tüm kesiklere sahiptir ve işlev düğmeleri, kasanın çerçevesine entegre edilmiş özel aktif kapaklarla korunmaktadır. Ek olarak, kılıf endüktif şarj olasılığını engellemez, bu nedenle iPhone'unuzu şarj etmek için kapağı çıkarmanız gerekmez. İnce tasarım, cihazın boyutunu hiçbir şekilde önemli ölçüde artırmaz.
Eko Küçük Paket Ürünlerimizin ambalajlarını yerden tasarruf sağlayacak şekilde tasarladık! Çevreye olan endişenizi keşfedin. Küçük paketleri seçin!
Her şey parmaklarınızın ucunda! Diğer tekliflerimize göz atın ve akıllı telefonunuz için gerekli aksesuarları seçin. Hatırlamak! Temperli cam, tutucular, araç şarj cihazları, FM vericileri, kablolar veya kulaklıklar gibi bir dizi aksesuar bulabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.