FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
10 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Esnek Cam Lite 3mk
Ürün Açıklaması + Temel Özellikler

Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max için 3mk Esnek Cam Lite Hibrit Cam
Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max için 3mk Esnek Cam Lite 6H hibrit cam, cihazımızı mükemmel şekilde koruyan yüksek kaliteli bir üründür. Polonyalı üretici 3mk tarafından üretilen telefon camı, cihazın ekranının sadece düz kısmını kaplıyor ve böylece tüm kılıflarla uyumlu. Flexible Glass Lite'ın en büyük avantajı, benzeri görülmemiş derecede ince tasarımıdır. Cam ve folyo hibriti sadece 0,16 mm kalınlığındadır ve 6H sertliği garanti eder.

3MK, ağırlıklı olarak temperli cam, hibrit cam, kasa ve koruyucu filmler üreten Polonyalı bir markadır. Tüm 3mk® ürünleri, cihazlarımız için en iyi, en görünmez korumayı sağlamak üzere tasarlanmış azami özenle üretilmiştir. Marka, çeşitli çalışmalar, sertifikalar ve ödüllerle onaylanan kapsamlı deneyim ile karakterizedir.

Yapımcı

3 milyon

Silsile

Esnek Cam Lite

Ürün Tipi

Hibrit cam

Uyumluluk

Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max

Cam boyutları:

157 x 74 (+/- 2 mm)

Cihazın boyutları:

160,71 x 78,58 mm

Yüksek kalite ve işçilik hassasiyeti
Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max'in ekranına uyarlanmış 3mk Flexible Glass Lite 6H, akıllı telefonumuz için yüksek kaliteli bir ekran koruyucudur. 6H sertlik ve çizilmeye karşı koruma, Apple iPhone 14 Plus/ 14 Pro Max ekranının en hassas kısmını mükemmel şekilde koruyacaktır.
3mk cam, koruyucu filmleri aşarak camın yüksek sertliği elde edilen özel seramik kaplamalarla geliştirilmiştir.

Yüksek direnç
Hibrit çözümleri yüksek kaliteli kaplamalarla birleştiren ekran için koruyucu cam, akıllı telefonu her yerde güvenle kullanmamızı sağlayacak. 3mk camın yapısı kırılmaya karşı dayanıklıdır, bu da özellikle istenmeyen düşmeler sırasında faydalıdır.

Yenilikçi çözümler
Üretici, ürünlerini gerçek telefonlarda tasarlar, bu da tüm düğmeleri, hoparlörleri, sensörleri ve kameraları hesaba katan mükemmel şekli elde etmenizi sağlar - böylece ürün cihaza mükemmel şekilde uyar. 3mk® ürünleri, birden fazla kuruluma izin veren yapışkan olmayan bir silikon olan Inviscid-Sil sayesinde yapışır.

Set şunları içerir:
1 adet. Ekran için FlexibleGlass Lite™ Fit-In™ çıkartmaları - camın kolay konumlandırılması için Dust-Fix™ yaprakları - toz parçacıklarının giderilmesine yardımcı olmak için Anti-Bubble Card™ - hava kabarcıklarını gidermek için CleaningSet - ekranı temizlemek için



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.