WELCOME SUMMER
-35%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Apple iPhone 6s 64GB + Yeni Mıknatıslı Hızlı Şarj Kablosu ve iPhone için Yeni Adaptör ve Yeni Güç Fişi ve Yeni Flip Flop Kapağı.
Uzay Grisi rengindeki Apple iPhone 6s 64GB, 12 megapiksel kamerası ve Touch ID parmak izi sensörü ile ikna ediyor.
iPhone 6s neler sunuyor?
Apple iPhone 6s 64GB, 3D Touch özellikli 4,7 inç Retina HD ekran sunuyor. Kamera Focus Pixels ve True Tone Flash'a sahiptir ve Canlı Fotoğraf çekmenize olanak tanır: Gerçek görüntüden önceki ve sonraki 1,5 saniye de kaydedilir. Ön tarafta, cihaz selfie'ler için de mükemmel olan 5 megapiksel FaceTime HD kamera ile donatılmıştır. 300 Mbit/sn'ye kadar LTE ve WLAN, internette hızlı sörf yapmanızı sağlar. Tasarım, sürekli yekpare gövde görünümü ile karakterizedir.
İPhone 6s neden hala buna değer?
İPhone 6s, Apple'ın dokuzuncu nesil bir akıllı telefonudur ve ilk olarak Eylül 2015'te piyasaya sürülmüştür. O zamandan beri, ABD'li üretici bir dizi başka halef model piyasaya sürdü. Apple iPhone 6s'nin satın alınması hala değerli: Cihaz düşük fiyatıyla puan alıyor ve hala tüm yeni iOS güncellemelerini destekliyor. Sonuç olarak, iPhone'unuz her zaman en son işletim sistemine sahiptir ve size tüm normal işlevleri sunar. 6'lar hakkında özel olan şey boyutu: piyasadaki en kompakt iPhone.
6'lar kimler için uygundur?
Apple iPhone 6s, ucuz bir cihaz isteyen tüm Apple hayranları için gerçek bir öneridir. Kaliteden ve özelliklerden ödün vermeden iPhone'unuz için daha az ödeme yapın. Parmak izi sensörü, iki ödüllü kamera ve 64 bit masaüstü mimarisine sahip A9 çip, iPhone 6'yı günlük kullanım için çok yönlü sağlam bir akıllı telefon haline getiriyor. Diğer bir artı nokta, yeni kullanıcılar için bile kolaylaştıran rahat ve sezgisel kullanımdır.
Cihaz A durumunda / yeni kadar iyi ancak garanti olmadan kullanıldığı gibi satılmaktadır.
Pilleri çalıştıran tüm cihazların tümü% 70-100 şarj edilmiştir.
Aygıt iTunes ile test edilmiştir.
Simlock olmadan böylece tüm ağlar için ücretsiz.
Mallar herhangi bir garanti dışında, dönüşüm indirimi veya iadesi olmadan satılmaktadır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.