FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Apple iPhone 3Gs Akıllı Telefon (8,9 cm (3,5") ekran, dokunmatik ekran, 3 megapiksel kamera, 16/32 GB dahili depolama) siyah/beyaz
Cihazlar fabrika ayarlarına sıfırlandı.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB siyah
Şimdiye kadarki en hızlı, en güçlü iPhone ile tanışın. iPhone 3GS'de video kaydı, ses tanıma, 32 GB'a kadar depolama alanı ve daha fazlası bulunur.
Şimdiye kadarki en hızlı iPhone.
Fark edeceğiniz ilk şey, iPhone 3GS programlarının ne kadar hızlı başladığıdır. Web siteleri saniyeler içinde görünür ve e-posta eklerini daha hızlı açabilirsiniz. Optimize edilmiş performans ve geliştirilmiş 3D grafik işlemcisi de inanılmaz oyun performansı sunar. Aslında, iPhone 3GS ile yaptığınız her şey iki kata kadar daha hızlı ve çok daha doğrudan.
Video
Artık videoları doğrudan iPhone 3GS'nizden kaydedebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Dikey veya yatay yönde yüksek kaliteli VGA videolar oluşturun. Başlangıç ve bitiş noktalarını seçerek malzemeyi kırpın. Ardından, MobileMe Galerinizde e-posta yoluyla başkalarına gösterin, YouTube'a gönderin veya iTunes aracılığıyla Mac veya PC'nizle senkronize edin.
3 megapiksel kamera.
Otomatik odaklamalı yeni 3 megapiksel kamera da harika fotoğraflar çekiyor. Ve kullanışlı yeni bir özelliği var: ne istediğinize odaklanmak için ekrana dokunmanız yeterli.
Ses.
Sesle Denetim kişilerinizdeki adları tanır ve iPod'unuzdaki müzikleri bilir. Bu yüzden bir telefon görüşmesi yapın veya bir şarkı çalın. Sadece ne istediğini söyle. Pusula.
Yerleşik dijital pusulası ile iPhone 3GS size yolu gösterebilir. Yeni Pusula uygulamasını kullanın veya haritayı baktığınız yöne otomatik olarak nasıl hizaladığını deneyimleyin.
Kes, kopyala ve yapıştır.
Metin ve fotoğrafları kesin, kopyalayın ve yapıştırın - programlar arasında bile. Hatta görüntüleri ve içeriği web'den kopyalayabilir ve başka bir yerde kullanabilirsiniz.
Yatay klavye.
Yazmak için daha fazla alana mı ihtiyacınız var? Mail, Mesajlar, Notlar ve Safari'de daha büyük bir klavyeyle çalışmak için iPhone'u yatay konuma döndürün. Haberler.
Metin, video, fotoğraf, ses, konum ve iletişim bilgilerini içeren mesajlar gönderin. Hatta fotoğraf veya video bile çekebilirsiniz
Aramak.
Arandı, bulundu. Spotlight ile tüm kişilerinizi, e-postalarınızı, takvimlerinizi ve notlarınızı ve iPod'unuzun tamamını arayabilirsiniz.

Erişilebilirlik.
iPhone 3GS, görme ve işitme engelli kişilere yardımcı olacak özellikler sunuyor. Bu özellikler arasında VoiceOver Ekran Okuyucusu, yakınlaştırma, siyah üzerine beyaz ekran seçeneği, mono ses ve daha fazlası bulunur.

İnternet tethering.
İnternette hemen hemen her yerde gezinin. Çünkü artık iPhone'unuzu Mac dizüstü bilgisayarınıza veya PC'nize bağlayabilir ve modem olarak kullanabilirsiniz. Tethering şu anda bazı ülkelerde kullanılamamaktadır. Daha fazla bilgi ilgili mobil servis sağlayıcıdan edinilebilir.

Sesli notlar.
Yeni Sesli Notlar uygulamasıyla bir fikri, notu, toplantıyı veya istediğiniz her şeyi kaydedin ve ardından başkalarıyla paylaşın.

Nike + iPod.
iPhone, Nike+ iPod desteği ile birlikte gelir. Nike+ iPod sensörünüzü (ayrı satılır) Nike+ ayakkabılarınıza yerleştirin ve egzersiz yapmaya başlayın.

Hisse.
iPhone'daki Hisse Senetleri uygulaması, seçtiğiniz hisse senedi için borsa grafiklerini, ayrıntılı bilgileri ve hatta güncel başlıkları gösterir. iPhone'u döndürdüğünüzde daha da ayrıntılı bilgiler görürsünüz.
"Cihazlar açılıyor/kapanıyor ve LCD işlevselliği açısından test ediliyor. Cihazlar pil ve arka kapak dahil olarak teslim edilir.
Mallar kullanılmış B mallarıdır."

Güç açma/kapama testi, cihazların açılıp açılamayacağını görmek için kontrol edildiği anlamına gelir. Ek olarak, LCD test edilir.
Bu teklif yalnızca profesyonel satıcılara yöneliktir. Satış, açıkça garanti veya iade olmaksızın özel bir ürün olarak gerçekleşir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.