FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Video kaydedici, sürücüler tarafından giderek daha fazla kullanılan bir cihazdır. Bir araba arızası veya kaza durumunda dürüst olmayan bir sürücü tarafından sigortaya şantaj girişimine karşı koruma sağlar. Tracer MobiMirror, yolda kendinizi eskisinden daha güvende hissetmenizi sağlar. Tracer MobiMirror cihazı sadece güzel rotaları ve manzaraları kaydetmek için değil, aynı zamanda bir kaza veya başka bir trafik kazası durumunda kanıt olarak da faydalı olacaktır. Geniş 4,3" ekran da çalışmayı kolaylaştırır. Dikiz aynasına akıllıca yerleştirilmiş video kaydedici, ön camdan görünümü kısıtlamaz ve kullanım kolaylığı sağlar.

• Yüksek kaliteli Full HD görüntü.
• İki kamera: ön ve arka - sürüş sırasında tehlikeli bir olay olması durumunda kayıt alanını ikiye katlayın ve daha fazla kanıt.
• Park etmek için geri görüş kamerası.
• Sürekli kayıt.
• Kurulumu kolay – araba aynası kaplaması şeklinde bir kamera.

Full HD çözünürlükte yüksek kaliteli kayıtlar
Tracer kamerası, başka bir yol kullanıcısının herhangi bir kazasını veya sorumsuz davranışını kaydeder. Ve tüm bunlar Full HD Yüksek Çözünürlükte. Günün saatinden veya hava koşullarından bağımsız olarak çekimin her detayı açıkça görülebilir.

Zor park etme konusunda yardım
Tracer MobiMirror cihazı, geri geri giderken aracınızın arkasını görmenizi sağlar, riskli dar alanlarda park etmek için mükemmeldir. Tracer MobiMirror video kaydedici 170 derecelik geniş bir ekran kaydederken arka taraf - 120 derece - otomobilin önündeki ve arkasındaki her şey net ve görülmesi kolay. Cihaz, herhangi bir rahatsız edici yol durumunda ayarları koruyacak dahili bir şarj edilebilir pile sahiptir.

Döngü kayıt fonksiyonu
Tracer MobiMirror cihazının yadsınamaz avantajı aynı zamanda geniş ve net 4,3 inç TFT LCD ekranıdır. Ek olarak, döngülü kayıt işlevi, hafıza kartı alanınızın hiçbir zaman bitmemesini sağlar. Döngü kaydı, kaydedilen materyal hafıza kartının tamamını doldurduğunda, diğer dosyaların mevcut dosyaların üzerine kaydedilmesi, cihazın en eski kayıtlar yerine yeni kayıtların üzerine yazması anlamına gelir.

Hızlı ve kolay montaj
Tracer MobiMirror video kaydedici, hızlı ve kolay kurulum için tasarlanmıştır. Cihaz, standart bir araba aynasına uyan bir kaplamadır. Kamerayı arabanıza hızlı ve kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Video kaydedici, dosyaları bir microSD hafıza kartına kaydeder ve videoları popüler H.264 codec bileşeninde sıkıştırır. Tracer MobiMirror FHD, her yolculukta vazgeçilmez arkadaşınızdır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.