FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Tracer MobiMirror FHD V2 Pro video kaydedici ile yolda kendinizi eskisinden daha güvende hissedeceksiniz. Tracer MobiMirror cihazı sadece güzel rotaları ve manzaraları kaydetmek için değil, aynı zamanda bir kaza veya başka bir trafik kazası durumunda kanıt olarak da faydalı olacaktır. 5 inçlik diyagonal geniş ekran da çalışmayı kolaylaştırır.

• Yüksek kaliteli Full HD görüntü.
• İki kamera: ön ve arka - sürüş sırasında tehlikeli bir olay olması durumunda kayıt alanını ikiye katlayın ve daha fazla kanıt.
• G-sensörü olay algılama sensörü.
• Kolay kurulum – araba aynası kaplaması şeklinde bir kamera.

Yüksek Full HD kalitesinde harika görüntü
Kamera, başka bir yol kullanıcısının bir kazasını, çarpmasını veya sorumsuz davranışını kaydeder. Ve tamamı Full HD Yüksek Çözünürlükte, günün hangi saatinde veya hava koşullarında olursa olsun her ayrıntı net bir şekilde görülebilir ve size dürüst olmayan yol kullanıcılarına karşı daha da iyi koruma sağlar. Tracer MobiMirror VCR, hareket halindeyken kişisel tanığınızdır.

park yardımı
Tracer MobiMirror cihazı ayrıca, örneğin kapalı bir alana risk altında park ederken faydalı olabilecek, takılı arka görüş kamerasının yardımıyla geri giderken arabanın arkasını izlemenizi sağlar. Tracer MobiMirror video kaydedici, 170 derece genişlikte görüntüyü kaydederken arka taraf 120 derecedir ve aracın önündeki ve arkasındaki her şeyin net ve kolay görülmesini sağlar.

Olay algılama özelliği
Tracer MobiMirror cihazının yadsınamaz avantajı aynı zamanda yoldaki bir tümseğin veya bir kazanın neden olduğu aşırı yüklere tepki veren G-sensörüdür. Böyle bir sensörle donatılmış video kaydedici, tehlikeli bir olay durumunda kaydın silinmesini önler. Ek olarak, görüntü bir döngü içinde kameraya kaydedilir, böylece hafıza kartı alanınız asla tükenmez.

Hızlı ve kolay montaj
Tracer MobiMirror Video Kaydedici, standart bir araba aynasına uyan, kurulumu kolay bir kapaktır. Bu sayede kamerayı arabanıza hızlı ve kolay bir şekilde monte edebilirsiniz. Kamera bir microSD hafıza kartına kayıt yapıyor ve videoları popüler H.264 codec bileşeninde sıkıştırıyor. Tracer MobiMirror FHD V2 Pro, her yolculukta vazgeçilmez bir arkadaştır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.