WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Av kamerası PNI Avcılık 2C, 8MP, 720P, gece görüşü, 26 IR LED'ler

₺2.224,11 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
100 adet
Ülke
Romanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
PNI-HUNT2C
EAN:
5949066512773
Son güncelleme
Bir ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Geniş açılı ve gece görüşlü yaban hayatı gözetim kamerası
Diğer av kameralarından daha küçük, sadece 100 mm yüksekliğe sahip PNI Hunting 2C, mükemmel kamuflaj avantajına sahiptir. Kamera, 15 metreye kadar düşük ışık koşullarında görünürlük sağlayan 26 IR 940nm LED (üstte 13 ve altta 13) ile donatılmıştır. Fotoğrafların tetiklenmesi sırasında, LED'ler hayvanları korkutabilecek güçlü bir flaş üretmeyecektir. Otomatik güç tasarrufu sağlayan kapatma özelliğine sahip 1 inç LCD ekran, fotoğrafları ve video kayıtlarını, kamera yönünü ve menü ayarlarını görüntülemenizi sağlar.
 
Şaşırtıcı görüntüler vahşi yaşamın sırlarını ortaya koyuyor
Dahili hareket sensörü, kaydı yalnızca kamera hareketi algıladığında tetikler. Yanlış alarmları önlemek için, odanın kurulum yerine özellikle dikkat edin. Görüş alanındaki dallardan veya hareket ettirerek kameranın başlamasına neden olabilecek diğer öğelerden çıkarın. 100 derecelik PIR açısı, 0,8 saniyelik enstantane hızı ve maksimum 7 ardışık fotoğraf, tüm ayrıntıların ve tüm aksiyonun yakalanmasını sağlar.
Renkli CMOS sensör, 8MP fotoğraflar, gün boyunca canlı ve parlak renklerde 1280x720P HD video kayıtları (geceleri siyah beyaz) ve çoklu çekim modu unutulmaz bir görsel deneyim sunar. İster evinize, bahçenize veya çiftliğinize göz kulak olun, ister vahşi hayvanların yaşamını ve alışkanlıklarını izliyor ve izliyor olun, PNI Hunting 2C odası en uygun çözümdür. Küçük boyutları, kamuflaj görünümlü gövdesi ve soluklaşmasıyla HUNTING ROOM PNI Hunting 2C'nin tespit edilmesi neredeyse imkansız hale geliyor. IP56 sınıfı, odanın toz, yağmur ve neme karşı korunmasını sağlar.
 
Hareket algılamada geceleri tetikleme
Pni Hunting Camera Hunting 2C, deneyimsiz bir kullanıcının bile ihtiyaç duyduğu tüm araçlara sahiptir: kamera programlama için LCD ekran, geceleri kayıt için IR LED'ler, kamerayı yalnızca hayvanları geçerken etkinleştirmek için hareket sensörü, geniş açılı lensler ve kayıtları kaydetmek için maksimum 32GB mikro SD kart yuvası (mikro SD kart dahil değildir). Öneri: kullanmadan önce mikro SD kartı biçimlendirin.

4 x AA güç kaynağı
PNI Hunting 2C, mikro USB jakı aracılığıyla 4 aya kadar veya 5V'a kadar ortalama servis ömrü sağlayan 4 alkalin AA pil ile çalıştırılabilir. Piller dahil değildir. USB-mini USB kablosu dahildir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.