FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

maceralar içine yolları Transform
onun hava geçirmez muhafaza, kablosuz bağlantı özellikleri ve 4.3 & # 34 ile; eldiven ile kullanılabilir dokunmatik ekran, bizim zūmo® 396LMT-S motosiklet gezgini size bağlı tutmak yapmak zor, zor maceralara basit vardiya dönüştürmek için tasarlanmıştır yol. Ve arkadaşlarınızla keyifli anlar paylaşabilirsiniz.

Grubunuza dahil edin
Garmin Maceracı Yönlendirme seçimleri sahip yollarda donuk yollar önlemeye yardımcı olmak için, zūmo® 396LMT-S sen, yani sizin gibi olanlar yokuş aşağı, rüzgarlı, zor arazi Rota tercihlerinizi belirlemenizi sağlar. Kolayca aynı rotayı kendinizi takip etmek arkadaşları ile GPX dosyaları zümo cihazınıza phone.4 GPX dosyaları göndermek veya paylaşabilirsiniz. zümo telefonunuzla eşleştirilmiş zaman, Smartphone Bağlantı uygulaması da LiveTrack, binmek zaman arkadaşların gerçek zamanlı olarak takip sağlayan yararlı bir özelliği bulunmaktadır.

Daha Bluetooth® faydaları
Ekstra rahatlık için, bir akıllı telefon ve kulaklık ile zümo'ya senkronize veya Bluetooth yapmak ve eldiven veya kulaklık gerek kalmadan calls5 almak (ayrı satılır) Bluetooth kulaklık sağladı. Cebinizde veya heybe telefonunuzu saklayın ve yoldan eğlenirken vermeden handsfree çağrı olsun. Ayrıca görüşmesi, kısa mesajlar, uygulama uyarıları ve daha fazlası için akıllı özelleştirilebilir bildirim alabilirsiniz. Buna ek olarak, hatta zümo tarayıcı ekranında doğrudan akıllı telefonunuzdaki Music3 ve çalma listelerini kontrol edebilirsiniz. Yani müziğinizi alabilir.

Ücretsiz trafik bilgisi ve gerçek zamanlı hava
Ne & # 39; karşısında oluyor? zūmo® 396LMT-S Smartphone Bağlantı uygulaması aracılığıyla gerçek zamanlı trafik ve hava durumu bilgileri için bağlayabilir. Bu ücretsiz mobil uygulama iPhone® veya Android ™ akıllı telefona zümo cihazı bağlar.

Entegre Wi-Fi güncel kalmanızı sağlar
haritalar ve yazılım güncelleme entegre Wi-Fi zūmo® 396LMT-S faydaları gibi basittir. Yeni bir güncelleme mevcut ve bir kablosuz ağa bağlandığında, otomatik olarak bir düğmeye dokunarak güncellemeleri yapmak için bir de ekran bildirimi alacaktır. Bir bilgisayara zümo'ya bağlamak için gerek yoktur.

Pilot uyarıları Daha iyi odaklanma
Yolda daha fazla odaklanmak ve yolculuklar daha güvenli hale getirmek için, zūmo® 396LMT-S okullar ve diğerleri ile hayvanlar, alanlar için sıkılır ön eğrileri, hız değişiklikleri, hemzemin geçitler, ya sınır kapısına düzenlenen Yararlı uyarılar sunar. Eğer yasak girmek üzereyken Ayrıca bildirilir. Yakındaki trafik ışıkları ve sabit radars6 üzerinde uyarılar alacaksınız. Buna ek olarak, uzun yolculuklar için, bir yorgunluk warning7 bir mola ve seyahat birkaç saat sonra dikkate alabilir dinlenme alanları gösterir önerir. aklın eklendi barış için, zümo otomatik olaylar bildirim feature8 bir olay durumunda varsayılan kişiye konum bilgilerini içeren bir metin mesajı gönderir.

neredeyse boş tank ile sürmeyin
Entegre bir yakıt ekonomisi dijital seyahat seyahat bilgisayarı zūmo® 396LMT-S standart olarak yer almaktadır. Bu sayede size tankı boşalana kadar geçmesi mümkün olacak kaç kilometre tahmin edilmesine imkan verir. zamanı tam olsun ve hatta size güç istasyonları yerle ilgili seçenekler vermek; Dinamik yakıt uyarıları özelliği & # 39 olduğu zaman haber. zamanı yavaşlatmak için, aynı & # 39 zaman yararlı bir hız sınırı göstergesi anlatır. Buna ek olarak, dijital pusula göstergesi ve motosiklet POI veritabanı motosiklet, beyan ve diğer yerler için tamir atölyeleri bulmanıza yardımcı olabilir. Zümo cihazı da size motosiklet servis aralıkları, kilometre takip ve hizmet tutmak yardımcı olan bir servis geçmişi günlük içerir.

rota üzerinde test Kompleks tasarımı,
motosikletçiler için motosikletçiler tarafından tasarlanan sağlam zūmo® 396LMT-S senin boynuzları için yararlı sürüş teknolojisi bol getiriyor. Hatta eldiven ile, pusula ekran, hız sınırlayıcı ve sezgisel ekran arayüzü dokunmatik, bilginin hızlı ve kolay girişine izin verilmesi ile entegre bir seyahat bilgisayar bulunmaktadır. Dayanıklı gövde yakıt buharının, ultraviyole ışınları, yağmur ve daha dayanıklıdır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.