FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

PLANTUP yüksekten katlanır çiçek standı, en verimli dikim şeklidir. Otlar, yeşillikler, çiçekler, sebzeler ve daha fazlası için mükemmel olan, üst üste yığılmış çiçek şeklindeki saksılardan oluşur.

Sadece üst tencereyi sulayın ve su ondan alt katmanlara akacaktır. Saksılar sıkıca üst üste yerleştirilir. Stand 21 adede kadar bitkiyi barındırabilir ve takviyelerle daha da uzun hale getirilebilir. Balkonlar veya küçük bahçeler için mükemmeldir.

OPTİMUM ALAN KULLANIMI: PLANTUP, apartmanlar ve kentsel ortamlar gibi geleneksel bahçe alanlarının bulunmadığı küçük alanlar için idealdir.
YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MÜKEMMEL: Yüksekten katlanan saksılar, lezzetli çilekler, yemyeşil çiçekler ve aromatik bitkiler yetiştirmek için mükemmel bir başlangıç kitidir.
KENDİ KENDİNE SULAMA SİSTEMİ: Her fide cebinde, suyun aşağı doğru aktığı yerleşik bir sulama tankı vardır. Bu drenaj sistemi, suyun alt tepside toplanana kadar daha düşük seviyelere akmasını sağlar. Bu, köklerin çürümesini önler ve bitkileri sağlıklı tutar.

Renk: Beyaz veya Tuğla



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.