FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Blücher platformu tek otantik jüt ve mavi ve beyaz tonlar gece tropikal çiçek desenli elle dikilmiş doğal sazdan ile espadrilles womens. kıyafetin ülke ile eşleşen Özel tasarım sınırlı sayıda, kentsel ya da İbiza plaj. Mükemmel kot, etek, pantolon veya şort ile giymek. Rahat espadrilles İspanya'da vasıflı halfa ustalar tarafından el yapımı.

Otantik sandaletler, blucher Kadınlar Esparo soled platformu ya da yüksek kaliteli jüt espadrilles. Yapraklı ve Endonezya'da Bali adasının yemyeşil tropikal bitki örtüsü esinlenerek Zarif tasarımı. Bir yazdırma çevre dostu olan ekolojik mürekkeple basılmış.

Jüt espadrilles mükemmel sizin bakış kentsel, ülke veya plaj ile birleştirilecek. herhangi giyim, kot pantolon, pantolon, etek veya şort, elbise ve daha rahat kesim ile mükemmel Yapışık.

Konforunuz ve konfeksiyon şehir, bu espadrilles jüt, mükemmel bir seyahat yoldaşları bu yaz tatil yapmak. Endonezya'nın Bali adasındaki gür vahşi esinlenerek zarif ve zamansız bir tasarım. Eğer sıcak bir yerde yaşamak şanslı iseniz yaz, ilkbahar ve sonbahar için ideal ve, tüm yıl bunları giyebilir.

Bali sandalet hemen her görünüm veya trend ile kombine edilebilir, çok yönlüdür. kırsal ya da bu otantik doğal halfa espadrilles shimming şehrin içinden harika bisiklet sürmek keyfini çıkarın.


Ek
Dosya indir dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Dosya indir dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.