FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
7 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Size devrim niteliğindeki Baseus RJ45 Cat internet kablosunu sunacağız. 7 10Gbps 15m - bağlantınızın kalitesini yeni bir seviyeye yükseltecek yenilikçi bir çözüm. En son teknoloji ve sağlam yapı sayesinde, kablomuz yalnızca hızlı veri aktarımını değil, aynı zamanda güvenilirliği ve dayanıklılığı da garanti eder. Hızlı internetin gücünü deneyimlemek için beklemeyin - Baseus kablonuzu şimdi sipariş edin ve ağı kullanmanın yeni bir boyutunu keşfedin!
Baseus RJ45 Cat kablosunun en önemli avantajları. 7 10Gbps 15m :

10Gbps Veri Aktarım Hızı: Kablomuz, saniyede 10 gigabitlik ışık hızında veri aktarım hızları sağlayarak inanılmaz internet bağlantı performansı sağlar.

Örgülü kılıf: Sağlam örgülü kılıf yalnızca kablonun dayanıklılığını artırmakla kalmaz, aynı zamanda sinyali elektromanyetik parazitlerden korur ve bu da sabit bir bağlantıya dönüşür.

Kompakt Boyut: 15 m uzunluğundaki kablomuz, çeşitli yerlerde kullanım için mükemmeldir ve kablo yığını olmadan her zaman yüksek hızlı internete erişmenizi sağlar.

Cat ile evrensel uyumluluk. 7: Kablo Kategori 7 uyumludur, yani optimum sinyal kalitesini sağlamak için en son endüstri standartlarını karşılar.

Veri aktarım hızı 10Gbps
Veri aktarımı için uzun bekleme sürelerini unutun. Baseus RJ45 Kedimiz. kablo. 7 10Gbps 15m, saniyede 10 gigabit hız sunar, bu da dosyaları anında indirmenize, yüksek kaliteli videolar yayınlamanıza ve herhangi bir gecikme olmadan internette sorunsuz bir şekilde gezinmenize olanak tanır.
Örgülü kapak
Sağlam örgülü kılıf sayesinde kablomuz sadece şık görünmekle kalmaz, aynı zamanda sinyali elektromanyetik parazitlere karşı da korur. İnterneti evde, ofiste veya seyahat ederken kullanıp kullanmadığınıza bakılmaksızın, kablomuz istikrarlı ve kesintisiz bir bağlantı sağlayacaktır.
Kompakt boyut
Aşırı kablolar olmadan yüksek hızlı internetin rahatlığını keşfedin. 15 m kablomuz her türlü uygulama için mükemmeldir ve kompakt boyutu taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.
Cat ile evrensel uyumluluk. 7
Kablomuz, optimum sinyal kalitesini garanti eden en son kategori 7 standartlarını karşılar. Tüm endüstri gereksinimlerini karşılayacak ve size en yüksek kalitede İnternet bağlantısı sağlayacak bir ürün kullandığınızdan emin olun.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.