FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Aksesuar seti ile kablosuz araba elektrikli süpürgesi
Kir düşmanı mı? Jaws filmindeki bir köpekbalığı gibi, Baseus elektrikli süpürge de kir için gerçek bir tehdittir. Büyük emiş deliği, 4000 Pa emiş gücü ve 65 W ile Shark One, kabukları, kılları, kırıntıları ve sigara izmaritlerini hızlı bir şekilde halleder. Merhamet yok.
İstediğin herhangi bir yer ? Hem arabanın içinde hem de dışında uygulanabilir, evde de kullanılabilir.
Kablosuz tasarım mı? Hafif, kablosuz ve ücretsiz. 2400 mAh pil ile elektrikli süpürge, neredeyse sınırsız temizlik konforu sunar. Hiçbir zaman eşit derecede kolay olmadı!
Çoklu temizleme yolları? Daha insan odaklı aksesuarları ile çeşitli temizlik ihtiyaçlarını karşılar. Elektrikli süpürgenin yanı sıra, pakette fırçalı emiş nozulu, birleşik emiş nozulu ve uzun hortum bulunur.
Gürültü azaltma? Optimize edilmiş egzoz ızgarası ile elektrikli süpürge, gürültüyü etkili bir şekilde azaltır, sıradan iç mekan konuşmalarından sadece biraz daha yüksek.
Cerrahi çelikten yapılmış bir filtre mi? Paslanmaz çelik alaşımdan yapılmış tıbbi seviyeli bir filtre. Filtre ekranı zarar görmeden tekrar tekrar su ile yıkanabilir. Dayanıklı ve verimlidir.
En karanlık köşeler için bile mi? Yerleşik hafif kir sayesinde saklanacak yeri yoktur. En dar ve karanlık alanlarda bile.
Pil kontrol altında mı? Elektrikli süpürgenin çalışma süresi yaklaşık 22 dakikadır. Ancak aksesuarın durumunu istediğiniz zaman söyleyebilen kullanışlı bir pil ekranı vardır. Ani bir güç eksikliği konusunda endişelenmenize gerek yok.
Çantaya koy ve git! ? Her şey temiz ve parlak olduğunda, Shark One'ı ve tüm aksesuarlarını uygun el çantasına koyabilirsiniz. Tüm öğelerin her zaman tek bir yerde taşınması ve toplanması kolaydır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.