FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Baseus Araba Dağı Kablosuz Şarj Cihazı Bilgelik Otomatik Hizalama Telefon Tutucu w

₺803,49 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri
Teklif yakında sona erecek
Acele edin, teklif bugün 'de bitiyor. Fırsatı kaçırmaktan çekinmeyin!

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Slovakya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Baseus - Sharp - handle
SKU:
CGZX000101
EAN:
6932172605575

Bir mesaj göndermek Çağrı

Baseus Araba Dağı Kablosuz Şarj Cihazı Bilgelik Otomatik Hizalama Telefon Tutucu w - açıklama

Baseus Wisdom indüksiyon şarj cihazı gösterge panelindeki araç telefon tutucusu (vantuz) siyah
Güçlü Baseus araç telefonu tutucusu, zorlu sürücüler için tasarlanmış bir aksesuardır. Bu model, telefon boyutlarına otomatik olarak ayarlanan hassas bir mekanizmaya sahiptir 4.7 - 7.5 ". Ek olarak, tutucu ayrıca akıllı bir endüktif şarj cihazı olarak da işlev görür. Modern bir çip sayesinde, belirli bir cihaz için şarj gücünü seçer. Kullanımı kolay Katı malzemelerden yapılmıştır ve aracınızın gösterge paneline kolayca monte edebilirsiniz.
Şartname:

Marka: Baseus
Modeli: Bilgelik CGZX000101
Malzeme: ABS
Giriş akımı: 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.67A
Çıkış gücü: 5W / 7.5W / 10W / 15W
Şarj soketi: USB-C
Uyumluluk: telefonlar 4.7 - 7.5 "
Kablo dahildir: evet
Kablo tipi: USB - USB-C
Kablo uzunluğu: 1 m

Baseus Wisdom Qi şarj cihazlı araç tutucu - en önemli avantajlar

Tek elle rahatça çalıştırabilirsiniz - sapın otomatik bir mekanizması vardır. Telefonu bıraktıktan sonra, çeneler optimum kuvvetle kelepçelenir ve aralıklarını telefonun genişliğine 4,7 ila 7,5 "diyagonal olarak ayarlar. Onları serbest bırakmak için tek yapmanız gereken uygun düğmeye basmaktır.
Telefonunuz tamamen güvenli olacaktır - üçgen sıkıştırma sistemi, çenelerin telefonu sıkıca tutmasını sağlar. Böylece, düz olmayan yüzeylerde sürerken, keskin dönüşler yaparken veya ani fren yaparken bile kazara düşmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
Hizmetleriniz için akıllı şarj cihazı - Baseus tutucu kablosuz şarj cihazı işlevine sahiptir. Sadece bir USB / USB-C kablosuyla bir güç kaynağına bağlayın. Verimli indüksiyon bobini ve modern elektronik bileşenler sayesinde, şarj edilen telefonun ihtiyaçlarına göre mevcut parametreleri otomatik olarak seçer ve anında şarj eder.
Size konfor sağlayacak ve sürüş sırasında güvenliği artıracaktır - panelin döndürme ve eğme işlevi sayesinde, telefonu size uygun açıda ve uygun bir konumda ayarlayabilirsiniz - dikey veya yatay
Aracınıza kolayca monte edebilirsiniz - bu tutucu sağlam bir montaj sistemine sahiptir. Çoğu araba havalandırma deliğine uyacak şekilde tasarlanmıştır

Tek elle çalıştırılabilen QI şarj cihazına sahip bir tutamak
Otomatik çene sıkma sistemi, CGZX000101'in kullanımını çocuk oyuncağı haline getirir. Tek yapmanız gereken telefonunuzu panele koymak ve tutucunun kolları otomatik olarak cihazın genişliğine 4.7 - 7.5 "diyagonal olarak ayarlanacaktır. Telefonu tutucudan çıkarmak için, tutucunun arkasındaki düğmeye basmanız yeterlidir.
Baseus Wisdom güçlü araç tutucu
Üçgen çene sıkma sistemi, tutucuya yerleştirilen telefonun düzgün bir şekilde sabitlenmesini sağlar. Böylece engebeli rotaların veya hatta keskin dönüşlerin üstesinden gelirken bile tam stabilitesini koruyacaktır. Ayrıca ani frenlemeden korkmayacaktır. Böylece telefonunuzun hasar göreceğinden endişe etmeden yola konsantre olabilirsiniz.
Baseus CGZX000101 hızlı QI indüksiyon şarj cihazı
Wisdom modeli, akıllı bir kablosuz şarj cihazı olarak da işlev gören bir araç tutucudur. Yüksek verimlilik ve güvenilir çalışma ile karakterizedir. Verimli indüksiyon bobini, optimum telefon şarj hızı sağlar. Entegre çipli modern bir elektronik sistem, mevcut parametreleri sürekli olarak kontrol eder. Sonuç olarak, 5W / 7.5W / 10W / 15W aralığındaki şarj gücü, belirli bir telefon modelinin gereksinimlerine göre uyarlanmıştır.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.