FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Baseus Araç Şarj Cihazı Magic Serisi PPS dijital ekran (Type-C PD+Intelli

₺284,07 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri
Teklif yakında sona erecek
Acele edin, teklif bugün 'de bitiyor. Fırsatı kaçırmaktan çekinmeyin!

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Slovakya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Baseus - Huawei - Vans - Samsung
SKU:
CCMLC20C-01
EAN:
6953156293182

Bir mesaj göndermek Çağrı

Baseus Araç Şarj Cihazı Magic Serisi PPS dijital ekran (Type-C PD+Intelli - açıklama


LED voltaj/güç ekranına ve en popüler hızlı şarj teknolojilerinin tümüne sahip akıllı araç şarj cihazı
Hızlı şarjın özeti – Aksesuar en popüler hızlı şarj teknolojilerinin tümünü destekler: Power Delivery 3.0 (PD 3.0), Hızlı Şarj (QC 4.0 + QC 3.0 + QC 2.0), SCP + FCP (Huawei), AFC (Samsung), MTK (MediaTek).
Dizüstü bilgisayarlar için de – USB-C PD bağlantı noktası sayesinde dizüstü veya dizüstü bilgisayarınızı (hatta MacBook'u) güçlendirebilirsiniz. Orijinal şarj cihazıyla aynı şarj hızını sağlar.
Voltaj/güç göstergesi – LED voltaj/güç ekranı sayesinde şarj durumunu her zaman bilirsiniz. Ayrıca, aksesuar gerçek zamanlı giriş voltajını / akü voltajını gösterir, böylece araç aküsü durumunu biraz analiz edebilir. Dijital ekran, ekran içeriğini her 5 saniyede bir değiştirir.
Araç aküsü tanılaması – LED dijital ekran sınıflandırma göstergesi ile şarj durumu bir bakışta anlaşılır. Ayrıca, akü voltajı. Ve 13.3V-14.8V, çalıştırmadan sonra normal bir voltajdır. 12.0V-13.2V, motor çalıştırılmadığında voltajdır. Ancak ekran 12V'den daha düşük voltaj gösterdiğinde, pili daha iyi kontrol edin veya hatta değiştirin.
Aynı anda 2 cihaz – İki çıkış portu (USB ve USB-C PD) = 2 cihazı aynı anda şarj eder. Cihazınız için biraz enerji almak için sırada beklemeden.
Dayanıklı ve güvenilir – Üstün kaliteli malzemelerden üretilmiştir: ABS + PC. Yanmaz, sıcaklığa dayanıklı ve iltihaplı geciktirici.
Çift akıllı çip – Her bağlantı noktası, son derece verimli çalışma sağlayan ve akıllı tanımlama teknolojisine dayalı olarak bağlı cihaza uygun akımı ayarlayan 2 çipten biri tarafından kontrol edilir. Gereksiz risk olmadan optimum şarj hızı.
6 koruma seviyesi – Aşırı akım, aşırı deşarj, aşırı güç, aşırı voltaj, aşırı ısınma ve kısa devre. Akıllı telefonunuz ve güç bankanızın kendisi için tam güvenlik.
Sabit fiş – Kaymayı önleyici şarapnel, çoğu engebeli yolda bile sabit olmasını sağlar. Şarj işlemi kesintiye uğramayacaktır.
Geniş uyumluluk – Çoğu ana akım araç için geçerlidir. Küçük arabalar, arazi araçları, minibüsler ve diğer 12-24V modelleri.

Şartname:

Marka: Baseus
Ürün Adı: Magic Serisi PPS
Modeli: BS-C20A
Malzeme: PC + ABS
Bağlantı Noktaları: USB-C PD, USB
Giriş: DC 12V-24V
Çıkış: USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 3A, 15V / 3A, 20V / 2.25A; USB - 4,5V/5A, 5V/4,5A, 9V/3A, 12V/3A, 20V/2,25A; USB-C PD + USB: 5V/6A (maksimum)
Boyut: 6,5 x 3 x 3 cm
Ağırlık: 45 g


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.