FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Baseus'un sağlam bir yerçekimi telefon tutucusu, zorlu sürücüler tarafından takdir edilecek bir aksesuardır. SUJS000012 modeli, hava tahliye ızgarasında geliştirilmiş bir montaj sistemine sahiptir. Bu sayede arabanıza kolayca monte edebilirsiniz ve tüm yapı standart sistemli tutuculardan çok daha kararlı olacaktır. Bu telefon tutucusu ayrıca tamamen metalden oluşan hassas bir yerçekimi mekanizmasına sahiptir. Bu yüzden son derece dayanıklı ve kullanımı çok kolaydır. Tek yapmanız gereken telefonu panele koymaktır ve çeneler otomatik olarak optimum güçle kenetlenir ve telefonu etkili bir şekilde sabit bir konumda tutar.
Şartname:

Marka: Baseus
Model: SUJS000012 Metal Çağı II
Malzeme: metal
Mekanizma tipi : yerçekimi
Sabitleme noktası : hava besleme ızgarası
Maksimum telefon genişliği: 86 mm'ye kadar
Brüt boyutlar : 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
Ağırlık: 130 gr
Gümüş renk

Baseus Metal Age II yerçekimi araç tutucusu - en önemli avantajlar:

Tek elle çalıştırabilirsiniz - sapın hassas bir yerçekimi mekanizması vardır. Tek yapmanız gereken telefonu tutucu panele koymak ve çeneler otomatik olarak sıkılacaktır.
Telefonunuz sürüş sırasında tamamen güvende olacaktır - kavrama çeneleri uygun şekilde şekillendirilmiştir. Ayrıca telefonun çizilmesini ve yanlışlıkla kaymasını önlemek için lastik pedleri vardır. Böylece zorlu rotaları ve keskin dönüşleri endişelenmeden aşabilirsiniz.
Tutucuyu arabanıza kolayca takabilirsiniz - SUJS000012 modeli arabanızın havalandırmasına monte edilecektir. İşlevsel, geliştirilmiş sabitleme sistemi sayesinde tüm süreç çok düzgün ve rahattır ve tüm yapı, koşullar ne olursa olsun stabilitesini korur.
Sağlam bir aksesuar alacaksınız - Baseus tutacağı yüksek kaliteli metalden yapılmıştır. Bu nedenle, dayanıklı ve mekanik hasara karşı son derece dayanıklıdır ve yapısı, bütçe kulplarında olduğu gibi gıcırdamaz. İşlevselliğini yerine getirerek kesinlikle size uzun süre hizmet edecektir.

Havalandırma için araç tutucunuz
Baseus marka tutucunun kurulumu çok kolaydır. Özel olarak tasarlanmış kelepçesi sayesinde otomobillerde kullanılan havalandırma kanallarının çoğuna uyacaktır. Bu montaj yönteminin çok büyük bir avantajı vardır. Telefon, sürüş sırasında sürücünün dikkatini dağıtmayacak ve görüşü kısıtlamayacak bir yerde bulunuyor. Uygulamada konforunuz ve sürüş güvenliğiniz önemli ölçüde artacaktır.
Tek elle kullanılabilen bir araç telefonu tutucusu
SUJS000012 modeli hassas bir yerçekimi mekanizmasına sahiptir. Tutucunun çeneleri panel üzerine yerleştirilen telefona kenetlenecek şekilde çalışır. Böylece herhangi bir düğme, anahtar veya güç kaynağını kullanmanız gerekmez. bu kol tek elle çalıştırılabilir.
Baseus yerçekimi tutucusu - telefonunuzun güvenliği
Tutma çeneleri, içlerine yerleştirilen mobil cihazın tam olarak korunmasını sağlamak için uygun şekilde şekillendirilmiştir. Ayrıca iç yüzeyleri lastik pedlerle donatılmıştır. Onlar sayesinde, tutucudaki telefon çizilmeyecek ve zorlu rotaları aşarken, keskin dönüşlerde veya ani frenlerde bile kaymayacaktır.
Metal yapıya sahip bir araba tutacağı
Bu modelin dişliler ve kılavuzlar gibi tüm önemli unsurları yüksek kaliteli metalden yapılmıştır. Bu nedenle tüm mekanizma dayanıklı ve çok sağlamdır. Böylece sapı hızlı bir şekilde zarar görmesinden korkmadan kullanabilirsiniz. Bu ürüne yatırım yaparak uzun yıllar aracınız için fonksiyonel bir aksesuar elde etmiş olursunuz.
Yeni - daha etkili sıkma sistemi
Metal Age II modeli, havalandırma deliğine geliştirilmiş bir montaj sistemi şeklinde yenilikçi bir çözüm sunar. Etkili bir kelepçeye sahip metal kanca, sürüş şekli ve yoldaki tüm koşullar ne olursa olsun tüm yapıyı dengeli hale getirir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.