FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Baseus PPDML-I01 Güç Bankası
Cihazlarınızı dünyanın hemen her yerinde hızlı bir şekilde şarj edebilmek ister misiniz? 10.000 mAh ile Baseus PPDML-I01 Powerbank'ı deneyin! Aynı anda birkaç cihazı ona bağlayabilir ve güvenliklerinden endişe duyabilirsiniz - karmaşık koruma sistemi, bunların hasar görmesini etkili bir şekilde önler. Dahili LED ekran, ürünün kullanımını kolaylaştırır ve kompakt boyutu, hafifliği ve uluslararası hava taşımacılığı standartlarına uygunluğu, onu neredeyse her yere yanınızda götürmenize olanak tanır.

Ekipmanınızın hızlı şarj edilmesi
Güç bankası, 15 W'a kadar güçle hızlı şarjı destekler. Huawei, Xiaomi ve Samsung akıllı telefonlara güç sağlamak için mükemmeldir. Cihazlarınız kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale gelebilir - harika bir zaman tasarrufu! Peki ya powerbank'ın kendisi? 5.5 saate kadar tamamen şarj olması yeterlidir.

Aynı anda birden fazla cihazı bağlayın
Cihaz, aynı anda birden fazla cihazı bağlayabileceğiniz birkaç soket ile donatılmıştır. Üründe 2 adet USB 15 W çıkış bağlantı noktası, 1 adet mikro USB 10 W giriş bağlantı noktası ve bir adet USB-C 15 W giriş/çıkış bağlantı noktası bulunuyor.Uygulamada bu ne anlama geliyor? Powerbank ile örneğin tabletinize ve 2 akıllı telefonunuza aynı anda güç verebilirsiniz - artık bir sonrakini bağlamadan önce ilk cihazın şarj olmasını beklemek zorunda değilsiniz!

Güvenlik konusunda endişelenme
Yüksek sınıf bir lityum polimer pil, yalnızca hızlı değil, aynı zamanda güvenli şarjı da garanti eder. Baseus, diğerlerinin yanı sıra aşırı gerilim, aşırı akım, aşırı yük ve kısa devreye karşı koruma sağlar. Güç bankası ayrıca aşırı ısınmayı önleyen NTC sıcaklık sensörleriyle donatılmıştır. Ürün, bağlı cihazları akıllı bir şekilde algılar ve şarj yoğunluğunu bunlara göre ayarlayarak onları hasara karşı korur.

Rahatınız için tasarlandı
Güç bankasını mükemmel durumda tutmak, size en ufak bir soruna neden olmaz. Muhafazası, ter ve parmak izlerine karşı dayanıklı, hoş bir dokunuş dokusu ile ayırt edilir - kolayca temiz tutabilirsiniz. Bu sayede cihazı yazın da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, mevcut pil şarj seviyesini gerçek zamanlı olarak gösteren okunabilir bir LED ekran ile donatılmıştır.

Rüya seyahat arkadaşı
Neredeyse her yerde size eşlik edebilecek güvenilir bir güç kaynağı edinin. Baseus Powerbank hafif ve kullanışlıdır - nakliyesi sizin için sorun olmayacaktır. Bu pratik cihazı bir uçağa bile getirebilirsiniz - gerekli tüm gereksinimleri karşılar. Baseus, ekipmanınızı ihtiyacınız olan her yerde rahatça şarj etme olanağı sağlar.

birçok şekilde kullanacaksınız
Bir güç bankasının yalnızca telefonu şarj etmek için kullanılması gerekmez! Baseus cihazı birçok farklı uygulama için uygundur. Sıcak bir yaz gününde biraz serinlemek ister misiniz? Taşınabilir fanınızı takın ve hoş esintinin tadını çıkarın! Bir elektrik kesintisi var, dizüstü bilgisayarınız boşalmak üzere ve önemli bir projeyi bitirmeniz mi gerekiyor? Powerbank kurtarmaya geliyor! Uzun çalışma süresi ve portatif tasarımı kesinlikle beklentilerinizi karşılayacaktır.

Şartname


Üretken Baseus
Bipow Powerbank mit Digitalanzeige adı
Model PPDML-I01
Boyutlar 153 x 68,8 x 16,9 mm
Siyah renk
Pil tipi Lityum polimer
Kapasite 10.000 mAh / 3,7 V (Wh)
Energisch verimliliği %75
Mikro-USB 5V / 2A girişi
USB-C 5V / 3A girişi
USB-C 5V / 3A çıkış
USB1 / USB2 5V / 3A çıkış



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.