FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Baseus PPDML-J01 güç bankası
Cihazlarınızı dünyanın hemen her yerinde hızlı bir şekilde şarj edebilmek ister misiniz? 20.000 mAh kapasiteli Baseus PPDML-J01 güç bankasını deneyin! Birkaç cihazı aynı anda bağlayabilir ve güvenliklerinden endişe duymadan karmaşık koruma sistemi, bunların hasar görmesini etkili bir şekilde önler. Dahili LED ekran, ürünün kullanımını kolaylaştırır ve kompakt boyutu, hafifliği ve uluslararası havacılık standartlarına uygunluğu, neredeyse her yere yanınızda götürmenize olanak tanır.

Ekipmanınızın hızlı şarj edilmesi
Güç bankası, çoklu hızlı şarj protokollerini destekler. Diğerlerinin yanı sıra FCP, QC ve AFC ile uyumludur. Bu nedenle Huawei, Xiaomi veya Samsung akıllı telefonlara güç sağlamak için mükemmeldir. Ayrıca örneğin bir iPhone veya tabletin hızlı şarj edilmesini sağlar. Cihazlarınız kısa sürede kullanıma hazır hale gelir. Peki ya güç bankasının kendisi? 15W güç ile tamamen şarj etmek için 8 saat yeterlidir.

Aynı anda birden fazla cihazı bağlayın
Cihaz, aynı anda birden fazla cihazı bağlayabileceğiniz birkaç soket ile donatılmıştır. Ürün 2 adet 15W USB çıkış portu, 1 adet 10W Mikro USB giriş portu ve 1x 15W USB-C giriş/çıkış portu sunmaktadır.Bu pratikte ne anlama geliyor? Örneğin, güç bankası tabletinizi ve 2 akıllı telefonunuzu aynı anda şarj etmenize olanak tanır - artık bir sonrakini bağlamadan önce ilk cihazın şarj olmasını beklemeniz gerekmez!

Güvenlik konusunda endişelenme
Yüksek kaliteli bir polimer-iyon pil, yalnızca hızlı değil, aynı zamanda güvenli şarjı da garanti eder. Baseus, diğer şeylerin yanı sıra aşırı gerilim, aşırı akım, aşırı yük ve kısa devreye karşı koruma sağlar. Güç bankası ayrıca aşırı ısınmayı önleyen NTC sıcaklık sensörleriyle donatılmıştır. Ürün, bağlı cihazları akıllı bir şekilde tanır, şarj yoğunluğunu onlara göre ayarlar ve böylece onları hasardan korur.

Rahatınız için tasarlandı
Güç bankasını mükemmel durumda tutarsanız, en ufak bir probleminiz bile olmaz. Kasası, ter ve parmak izlerine dayanıklı hoş bir dokunuşla karakterize edilir - kolayca temiz tutabilirsiniz. Bu sayede cihazı yazın bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, mevcut pil seviyesini gerçek zamanlı olarak gösteren okunabilir bir LED ekran ile donatılmıştır.

Rüya seyahat arkadaşı
Sizi neredeyse her yere götürebilecek güvenilir bir güç kaynağı edinin. Baseus güç bankası hafif ve kullanışlıdır - taşırken herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Bu kullanışlı cihazı uçakta yanınıza bile alabilirsiniz - tüm gerekli gereksinimleri karşılar. Baseus size cihazlarınızı ihtiyaç duyduğunuz her yerde rahatça şarj etme fırsatı verir.

birçok şekilde kullanacaksınız
Güç bankası sadece telefonu şarj etmek için kullanılmaz! Baseus cihazı birçok farklı uygulama için uygundur. Sıcak bir yaz gününde biraz serinlemek ister misiniz? Taşınabilir fanınızı takın ve esintinin tadını çıkarın! Bir elektrik kesintisi var, dizüstü bilgisayarınız boşalıyor ve önemli bir projeyi bitirmeniz mi gerekiyor? Güç bankası kurtarmaya geliyor! Uzun çalışma süresi ve portatif tasarımı kesinlikle beklentilerinizi karşılayacaktır.

Şartname


Yapımcı Baseus
Bipow Digital Display Powerbank'ın adı
Model PPDML-J01
Boyutlar 153 x 68,8 x 29,5 mm
Siyah renk
Pil tipi lityum polimer
Kapasite 20.000 mAh / 3,7 V (74 Wh)
Enerji verimliliği %75
Mikro USB 5V/2A girişi
USB-C 5V/3A girişi
USB-C 5V/3A çıkış
USB1/USB2 5V/3A çıkış
toplam çıkış akımı 5 V / 3 A maks.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.