FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Baseus Seyahat Şarj Cihazı Super Si Pro mini Hızlı Şarj Cihazı, C + U, PD 3.0, QC

₺354,88 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri
Teklif yakında sona erecek
Acele edin, teklif bugün 'de bitiyor. Fırsatı kaçırmaktan çekinmeyin!

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Slovakya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Bir mesaj göndermek Çağrı

Baseus Seyahat Şarj Cihazı Super Si Pro mini Hızlı Şarj Cihazı, C + U, PD 3.0, QC - açıklama

Avrupa konektörüne ve çok sayıda hızlı şarj teknolojisi desteğine sahip akıllı duvar şarj cihazı. 2 bağlantı noktasına sahip kompakt bir cihaz: USB Tip C ve USB . Akıllı telefonlar, tabletler ve hatta dizüstü bilgisayarlar gibi mobil cihazların enerjisini yenilemek için mükemmeldir.
Hızlı şarj özeti - Aksesuar en popüler hızlı şarj teknolojilerinin tümünü destekler - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) ve Quick Charge (QC 3.0)
Anında enerji yenileme - Yukarıda belirtilen hızlı enerji yenileme varyantları sayesinde, ekipmanınız standart şarj cihazlarından birkaç kat daha hızlı olsa bile tam gücünü geri kazanabilir.
Ayrıca dizüstü bilgisayarlar için - PD teknolojisi sadece akıllı telefonları değil, aynı zamanda USB C Tipi bağlantı noktası . Doğru kabloyla, adaptör klasik bir güç kaynağıyla karşılaştırılabilir bir şarj hızı sağlar.
Aynı anda 2 cihaz - bağlanmanıza izin veren 2 bağlantı noktası ve böylece aynı anda 2 cihazın enerjisini yenileyin! İkincisini bağlamak için ilk donanımın şarjı bitirmesini beklemeniz gerekmez.
Yüksek kaliteli malzemeler - Yanmaz ve dayanıklı malzemelerin bir kombinasyonundan yapılmıştır: PC ve ABS. Düşmelere ve aşırı ısınmaya karşı dayanıklıdır.
Akıllı çip - Aksesuar, belirli bir ekipmana optimum voltajı ayarlayan akıllı bir yönetim sistemine sahiptir. Cihazınız, bataryaya zarar verme riski olmadan, mümkün olan en kısa sürede iyileşmesi için ihtiyaç duyduğu kadar akım alacaktır.
Çeşitli koruma seviyeleri - Diğer şeylerin yanı sıra, aşırı şarj, aşırı ısınma ve kısa devrelere karşı. Hem aksesuarın hem de şarj edilen cihazların tam koruması .
Pil ve elektrik faturalarını düşünmek - Ekipmanınız tamamen şarj olduğunda, şarj cihazı otomatik olarak kapanır , böylece şarj edilen cihazın piline dikkat eder ve enerji tasarrufu sağlar.
Geniş besleme voltajı aralığı - 100 - 240V voltaj aralığı, adaptörün tüm dünyada sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlar. Doğru adaptörle, herhangi bir yolculuğa çıkabilirsiniz!
Şartname:

Marka: Baseus
Malzeme: PC + ABS
Fiş: Avrupa
Bağlantı Noktaları: USB Tip C PD, USB
Gerilim / Akım (Giriş): 100 - 240V / 1.2A
Gerilim / Akım (çıkış): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Güç: 30W (maksimum)


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.