FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Baseus Smooth Writing 2 kalemi, iPad'de hassas yazma ve çizim yapmayı sevenler için yeri doldurulamaz bir alettir. Bu ekran kalemi bir araçtan daha fazlasıdır; cihazınızdan en iyi şekilde yararlanmanın yaratıcı bir yoludur. Özel özelleştirme modları, fişli şarj, eğim kontrolü, değiştirilebilir uçlar ve bir LED pil göstergesi ile bu araç, en karmaşık ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilmiştir.
Baseus Smooth Writing 2 kaleminin en önemli avantajları:

Hassas Yazma ve Çizim: Özel özelleştirme modlarıyla, çizim stilinizi kişisel tercihlerinize göre uyarlayarak en doğal ve kesin deneyimi sağlayabilirsiniz.

Hızlı Takılabilir Şarj: Dahili takılabilir bağlantı noktasını kullanarak kaleminizi kolayca şarj edin.

Eğim Kontrolü: Daha karmaşık ve dinamik çizimler için Hassas Eğim Kontrolü ile yaratıcılığınızı ifade edin.

Değiştirilebilir ve değiştirilebilir uçlar: İster düz çizgiler ister daha fazla çizgi benzeri efektler tercih edin, ucumuz beklentilerinizi karşılayacak ve değiştirme olasılığı, kaleminizin her zaman çalışmaya hazır olmasını sağlayacaktır.

LED Pil Seviyesi Göstergesi: Kullanışlı LED göstergesi sayesinde ekran kaleminizin şarj durumunu her zaman bileceksiniz.

Şartname:

Uyumluluk:

iPad Pro 12.9'' 2022 (6. nesil)

iPad Pro 12.9'' 2021 (5. nesil)

iPad Pro 12.9'' 2020 (4. nesil)

iPad Pro 12,9 inç 2018 (3. nesil)

iPad Pro 11'' 2022 (4. nesil)

iPad Pro 11'' 2020 (2. nesil)

iPad Pro 11'' 2018 (1. nesil)

iPad Air 2022 (5. nesil)

iPad Air 2020 (4. nesil)

iPad Air 2019 (3. nesil)

iPad mini 2019 (5. nesil)

iPad 10.9'' 2022 (10. nesil)

iPad 10.2'' 2021 (9. nesil)

iPad 10.2'' 2020 (8. nesil)

iPad 10.2'' 2019 (7. nesil)

iPad 9.7'' 2018 (6. nesil)

Dahil:

1x USB-A - Yıldırım kablosu

1x Aktif ipucu

Özel çalışma modları

Baseus kalemi, diğerlerinden daha ileri giden bir araçtır. Özel özelleştirme modlarıyla, stil ayarlarını kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Bireyselliğinizi vurgulayarak yazma ve çizim stilinizin benzersiz olmasına izin verin.
Takılabilir hızlı şarj
Pil sorunlarını unutun. Fişli şarj sayesinde, kaleminizi doğrudan bir kabloya veya şarj cihazına bağlayarak hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.
Yaratıcı ifade için eğim kontrolü
Hassas Eğim Kontrolü ile yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Kalem, her hafif eğime tepki vererek daha karmaşık ve dinamik çizimlere olanak tanır. Kendinizi her ayrıntıda ifade etmenizi sağlayan bir araçtır.
Değiştirilebilir uçlar
İpuçlarını değiştirme ve değiştirme yeteneği sayesinde yazı stiliniz her zaman tam olarak istediğiniz gibi olacaktır. İster düz çizgileri, ister daha fazla çizgi benzeri efektleri tercih edin, Baseus Smooth Writing 2 kalemi beklentilerinize uyum sağlayarak benzersiz bir yazma deneyimi sunar.
LED pil seviyesi göstergesi
Artık beklenmedik deşarj konusunda endişelenmenize gerek yok. Kullanışlı LED pil seviyesi göstergesi sayesinde, kaleminizi ne zaman şarj etmeniz gerektiğini her zaman bileceksiniz. Aksiyona hazır olun ve kesintisiz bir yaratıcılık deneyiminin tadını çıkarın.
Yaratıcılığınız, Tarzınız, Baseus Smooth Writing 2 Stylus!
Daha fazla beklemeyin. Yazma ve çizim deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyın. Baseus Smooth Writing 2 kalemine yatırım yapın ve yaratıcılık için yeni olasılıkları keşfedin. İlham verici deneyimlere ve hassas kreasyonlara hazır olun.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.