FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

USB C Tipi konektörlere sahip yüksek kaliteli bir kablo, 100 W'a kadar yüke adaptasyonu sayesinde yalnızca telefonunuza değil, dizüstü bilgisayarınıza bile güç sağlamanıza olanak tanır. Ayrıca birçok hızlı şarj standardını destekler, yani telefonu şarj cihazına bağlayarak kendinizi sabırla donatmanıza gerek yok!
Şartname:

Marka: Baseus
İletim hızı: 480 Mbps'ye kadar
Maksimum yük: 100 W'a kadar
Bağlayıcı tipi: USB Tip C - USB Tip C
USB standardı: USB 2.0
Uzunluk: 1,2 m

Baseus Crystal Shine Serisi USB Tip C - USB Tip C kablosunun en önemli avantajları:

100 W'a kadar güce sahip bir yüke adaptasyon sayesinde, USB Type C ile çalışan akıllı telefonlar, MacBook'lar, dizüstü bilgisayarlar veya iPad tabletlerin yanı sıra Nintendo Switch konsolu ve USB Type'dan güç alan diğer cihazları şarj edebilirsiniz. C konektörü
Dahil olmak üzere birçok hızlı şarj standardını destekler. 100 W'a kadar Hızlı Şarj veya Güç Teslimatı
Akıllı çip, sabit ve güvenli şarj için optimum gücü ayarlar, böylece kablo ısınmaz
480 Mbps'ye kadar iletim hızı, hızlı veri aktarımına izin verir
Ayırt edici, benzersiz tasarım

Tek seferde yükleme ve hızlı veri aktarımı USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Serisi kablo, 100 W'a kadar güce sahip bir yüke uyarlanmıştır, bu da cihaza güç vermenizi ve aynı anda veri aktarmanızı sağlar. Dahil olmak üzere birçok hızlı şarj standardı ile uyumludur. Hızlı Şarj veya Güç Teslimatı. Bu, özel görevler için güçlü bir kablo! USB Type C bağlantı noktasına sahip akıllı telefonları ve dizüstü bilgisayarları ve hatta Nintendo Switch konsolunu şarj etmek için kullanabilirsiniz.
Yüksek kalite USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Serisinin dayanıklı bir dokuya sahip örgülü kapağı, fişin kabloya bağlandığı yerde ek güçlendirmeye sahiptir. Bu nedenle eğilme ve esnemeye karşı dayanıklıdır. Akıllı çip sayesinde aynı anda şarj ve veri aktarımı sırasında bile ısınmayan 8 çekirdekli bir bakır kablo var.
Eşsiz görünüm ve konforBaseus Crystal Shine serisi benzersiz bir tasarıma sahiptir. Fişin yanında yansıyan ışıkla parıldayan şık bir süs bulunmaktadır. Kablo 1,2 m uzunluğundadır, bu da onu evde veya arabada rahatça kullanmanıza olanak tanır. Birkaç zarif renkte gelir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.