FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Baseus USB-C - USB-C kablosu, cihazlarınızı 100 W'a kadar güçle hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlar. Ayrıca, dosyaları 480Mbps'ye kadar hızlarda aktarmanıza olanak tanır. Dayanıklı ve hasara karşı dayanıklı - size uzun süre mükemmel hizmet edecek. Sette ayrıca kabloyu saklamayı kolaylaştıran ve dolaşmasını önleyen pratik bir kayış da bulacaksınız. Ürün, USB-C bağlantı noktasına sahip çoğu cihazla uyumludur.
Ekipmanınızı kısa sürede şarj eder
Ürün, 100W'a kadar gücü, 5A'ya kadar akımı ve FCP ve QC3.0 gibi hızlı şarj protokollerini destekler. Bu, dizüstü bilgisayarınızı veya akıllı telefonunuzu anında şarj ederek size zaman kazandıracağı anlamına gelir! Artık telefonunuzun tekrar kullanıma hazır olması için sonsuza kadar beklemeniz gerekmiyor - Baseus ile bu sadece birkaç dakikanızı alıyor. Kabloyu Nintendo Switch konsolunuzu şarj etmek için de kullanabilirsiniz - sadece 2,5 saat sürecektir!
Dosyalarınızı anında kopyalayacaksınız
Bu pratik kablo, yalnızca hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda dosyaları anında aktarmanıza da olanak tanır. 480Mbps'ye varan aktarım hızı beklentilerinizi kesinlikle karşılayacaktır. 1 GB'lık bir film sadece 24 saniyede kopyalanabilir! Kablo ile telefonunuzu şarj edebilir ve aynı anda veri aktarabilirsiniz.
Akıllı telefonunuzun güvenliği için
Baseus ile donanımınız için endişelenmenize gerek yok. USB-IF sertifikasına sahip yerleşik akıllı E-Marker çipi, onu hasardan etkili bir şekilde koruyacaktır. Kablo, cihazlarınızı güvende tutmak için şarj olurken akımı ve voltajı otomatik olarak ayarlar.
Sağlam, dayanıklı yapı
Kablo, 8 tel kalınlaştırılmış, kalaylı bakırdan oluşur. Dayanıklı TPE'den yapılmış bir kılıf ile korunmaktadır. Bu, kabloyu bükülmeye, kırılmaya veya yırtılmaya karşı dayanıklı hale getirir. Hasara karşı son derece hassas olan yer - kablo ve konektör arasındaki bağlantı - ayrıca korunmuştur. Dahası, ABS kabuk aşınmaya karşı son derece dayanıklıdır.
Özellikler:

Marka: Baseus
Adı: Superior Serisi Hızlı Şarj Veri Kablosu
Modeli: CATYS-C02
Tür: USB-C'den USB-C'ye
Malzeme: ABS + TPE
Beyaz renk
Güç 100W maks
İletim hızı: 480Mbps'ye kadar
uzunluk: 2m



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.