FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Baseus Video Kablosu Yüksek Çözünürlüklü Seri HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Siyah

₺101,68 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri
Teklif yakında sona erecek
Acele edin, teklif bugün 'de bitiyor. Fırsatı kaçırmaktan çekinmeyin!

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Slovakya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Bir mesaj göndermek Çağrı

Baseus Video Kablosu Yüksek Çözünürlüklü Seri HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Siyah - açıklama

Baseus High Definition Serisi HDMI 2.0 kablosu, 4K'ya kadar mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Ses ve videonun mükemmel senkronizasyonu sayesinde, en sevdiğiniz filmleri ve dizileri rahatça izleyebilirsiniz ve en son HDMI 2.0 standardının kullanılması, 18 GB/sn'ye varan bir bant genişliği elde edilmesini sağlar. Kablo ayrıca, fantastik görüntü netliği ve zengin ayrıntıyı garanti eden dinamik HDR'yi de destekler.
Yüksek görüntü çözünürlüğü
En yüksek kalitede görüntüler artık elinizin altında. Baseus High Definition Serisi kablo, 60 Hz'de 4K'ya kadar çözünürlüğü garanti eder. HDMI 2.0 ile uyumludur ve onu bilgisayar, PS 3 dizüstü bilgisayar, PS 4 veya set üstü kutu gibi çeşitli cihazlara sorunsuz bir şekilde bağlayacaksınız. Kablo, görüntüyü 21:9 en boy oranında görüntüler ve iki mod sunar: Çoğalt ve Genişlet.
Her ayrıntıyı fark edeceksiniz
Ürün dinamik HDR'yi destekler, bu da renkleri mükemmel bir şekilde yeniden ürettiği ve daha da zengin ayrıntılı bir görüntü sağladığı anlamına gelir. Bunu kullanarak her zaman mükemmel kalitenin keyfini çıkarabilirsiniz - tatil fotoğraflarınıza bakın, bir film gecesi düzenleyin ve büyük ekranda rahatça çalışın. Baseus, yüksek çözünürlük, birçok detay ve doğal, canlı renkler ile sizi memnun edecek görüntüler sunacak.
Kendi evinizde bir sinema salonu oluşturun
Baseus HDMI kablosunu film izlemek için bu kadar iyi yapan başka ne var? Görüntü ve sesin mükemmel senkronizasyonunu garanti eder. Böylece en sevdiğiniz yönetmenin yarattığı dünyaya daha da dalabilirsiniz. Kendiniz ve arkadaşlarınız için bir film gecesi maratonu düzenleyin veya bağımlılık yapan bir dizinin yeni bölümlerini rahatça izlemek için özel bir ev sinema sistemi oluşturun.
Size uzun süre hizmet edecek
Adaptör dayanıklıdır ve aşınmaya ve yıpranmaya karşı şaşırtıcı derecede dirençlidir. Altın kaplama konektörler aşınmaya veya oksidasyona pek duyarlı değildir, bu nedenle size uzun süre hizmet edeceklerdir. Dayanıklı PVC örgü, kalaylı bakır kablo telini koruyarak adaptörü bükülmeye ve yanlışlıkla sarsılmaya karşı dirençli hale getirir. Çok hızlı bir şekilde zarar vermekten endişe duymadan, günlük olarak başarıyla kullanacaksınız.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.