FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
7 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

TV'nizde en iyi görüntü ve ses kalitesi için yüksek kaliteli bir HDMI kablosuna ihtiyacınız vardır. Baseus tarafından üretilen kablo, TV'nizde izlediğiniz filmlerin parlak ve canlı renklere sahip olacağını garanti eder. Ses net ve gürültüsüz olacaktır. Bu, daha uzun mesafelerde bile daha iyi veri aktarımını garanti eder. Ses ve video, en yüksek kalite korunarak sıkıştırılmadan gönderilir. TV, DVD oynatıcı, Blue-Ray oynatıcı, alıcı, projektör bağlamak için mükemmeldir.

Şartname:

Siyah renk
Uzunluk: 2m
HDMI Standardı: 2.1 (Uyumluluk: 2.0 / 1.4 / 1.3 / 1.2 / 1.1 / 1.0)
Desteklenen çözünürlük: 8K (7680x4320)
Çözünürlük desteği: 8K@60Hz, 4K@120Hz, 2K@144Hz
Desteklenen aktarım: 48 Gb/sn
Destek: 3D, Statik HDR, Dinamik HDR, VRR, QMS, ALLM, eARC

En iyi görüntü kalitesi
Yüksek kaliteli bir HDMI kablosuyla benzersiz bir görsel deneyimin keyfini çıkarın. Yüksek görüntü kalitesi, hem film oynatırken hem de izlerken doğru düzeyde daldırma sağlayacaktır.
8K Eğlence
Konsolunuzu TV'nize bağlayın ve kendinizi heyecan verici oyuna bırakın. HDMI 2.1, 60Hz ekran yenileme hızıyla 8K çözünürlükte oyunun keyfini çıkarmanızı sağlayacak.
Mükemmel senkronizasyon
Görüntü ve ses otomatik olarak senkronize edilir ve manuel olarak ayarlanması gerekmez. HDMI kablosu, ses ve video sinyallerinden sorumlu karışık kabloları unutmanızı sağlayacaktır.
En iyi işçilik
Kablo, uzun süre kullanıldıktan sonra bile orijinal şeklini korur. Yüksek kaliteli PVC'den yapılmış kablo örgüsü, yüksek dayanıklılığı garanti eder.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.