FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

BlackBox Araç Kamerası ile Geri Görüş Kamerası Tüm Trafiği Net Bir Şekilde Görün

₺534,06 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
175 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm0337
EAN:
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Son Araba Kamera DVR Kamera 1080p Full HD Video - BlackBox Dikiz Kamerası 

Güvenliği ilk sıraya koyun! 

Günümüzde birçok insan kurt yasalarının trafikte hüküm sürmeye başladığını hissedebilir. Kırmızı ışık, kapanış çizgisi veya indeksleme birçok kişi tarafından sadece bir tür öneri olarak kabul edilir.
 
Bir kaza olursa, kimin hatalı olduğunu kim söyleyebilir? Tanıklarımız yok, bu nedenle bir kamera kaydetmek güvenlik sağlayabilir ve durumu netleştirmeyi kolaylaştırabilir.

Araba çizgi kameraları, bir kaza durumunda kendinizi kolayca sigortalayabilecekleri için trafikte giderek daha önemli bir rol oynamaktadır.
 
Hayatın her anını yakalayın. Renkli monitöre, gece görüş fonksiyonuna, dahili mikrofona, saat ve tarih ekranına sahip bu FULL-HD DVR olay kayıt kamerası ile.
Kameranın kurulumu ve kullanımı kolaydır, herkes kolayca kullanabilir. Sürüş sırasında sürekli olarak video ve ses kaydeder, böylece hiçbir anı kaçırmazsınız!
Cihaz, olayları anında kaydeder ve bilgisayarınıza veya dizüstü bilgisayarınıza kolayca kopyalayabileceğiniz bir SD karta (32 GB'a kadar genişletilebilir - dahil değildir) kaydeder.
 
Güçlü vantuza sahip kamera, ön cama kolayca monte edilebilir ve yüksek kaliteli çekimler yapmak için kullanılabilir.
 
Sadece arabadaki seyahat deneyimlerini değil, aynı zamanda tartışmalı bir prosedürde belirleyici bir rol oynayabilecek beklenmedik kazaları da yakalayabilirsiniz!
 
Dahası, kamera çekimlere zaman damgası vurur,
Bu şekilde bir çarpışma veya çarpmanın mükemmel bir kanıtı olabilir!
 
Bu hepsi bir arada kayıt cihazı HD kalitesinde video üretir, ancak ses kaydedici olarak da kullanabilirsiniz.
 
Cihaz nasıl çalışır: Kamera aracı çalıştırdıktan sonra otomatik olarak kayıt yapmaya başlar ve aracı durdurduktan sonra 20 saniye boyunca kaydeder. Ayarınıza göre farklı uzunluklarda videolar kaydedilebilir. Bellek kartı doluysa, en eski kayıt otomatik olarak silinir ve en son video için yer açılır. Bir kaza durumunda, cihaz verilen videoyu kilitler, böylece üzerine yazılmaz, yalnızca operatör bunları kaldırabilir.

Özellikler:
-G-sensörü:
Bir çarpışma veya kaza durumunda, G-sensörü döngü kaydını algılar ve devre dışı bırakarak kaza görüntülerinin korunmasını sağlar. -Net ağırlık (kg) 0.12 -Görüntü sensörü 3.MP CMOS -Maksimum kapasite 32 GB -Hafıza kartı girişi TF kartı -Konektörler TF konektörü, Mini USB -Geniş açı 120 derece -Kamera 1 geniş açı 120 derece -Hareket sensörü -Döngüsel kayıt 
-Lityum Polimer 3.7V / 300mAh -Video kayıt çözünürlüğü Full HD 1920 x 1080 -Ekran boyutu 4.3 inç -Özellikler 1080P Dil: İngilizce
Kutunun içeriği:
1 adet. DVR cihazı, 1 adet. kullanım talimatları, 1 adet. Araç şarj cihazı
 
Dil: MacarcaBox içeriği 1 adet. DVR cihazı, 1 adet. kullanım talimatları, 1 adet. araç şarj cihazı, 1 arka görüş kamerası
                                     



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.