FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
1 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Ölçek hakkında genel bilgiler:

Balance Line vücut analiz terazileri ile vücudunuzun değerlerini ve sağlığını uzun vadede takip etmenin ve ilerlemeyi arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşmanın en iyi yolu nedir? belki sen kendin başkalarının cesaret kazanmasına ve ?piçi kırmasına yardım edersin? üstesinden gelmek ve tekrar fiziksel olarak aktif olmak.


SAĞLIK: Çeşitli işlevler sayesinde, uygulama ile bağlantılı olarak, akıllı telefonunuz aracılığıyla istediğiniz zaman fiziksel durumunuzu takip etmek, spor ve sağlıklı beslenmeyi destekleyerek negatif değerleri pozitife dönüştürmek mümkündür.

ANALİZ: Hem iOS hem de Android akıllı telefonlar için uygun olan uygulama (Apple "Sağlık" uygulamasıyla uyumlu) yardımıyla sadece kilonuzu değil, örneğin şu değerleri de belirleyebilirsiniz: vücut yağ yüzdesi, kas kütlesi BMI (vücut kitle indeksi), BMR (metabolik hız), su ağırlığı, iskelet kası ve kemik ağırlığı. DERHAL analize başlayın, çünkü tartının pilleri dahildir.

BAŞARIYI PAYLAŞIN: Tartıya çıktığınızda ve aniden 1-2 kg hafiflediğinizde tarif edilemez duyguyu herkes bilir. Bu anı uygulama aracılığıyla mı kaydediyorsunuz yoksa arkadaşlarınızla veya ailenizle kolay ve hızlı bir şekilde mi paylaşıyorsunuz? başarılarınızla diğer insanları kendilerinin de aktif olmasını teşvik edebilirsiniz.

TEKNOLOJİ: Dört adet son derece hassas sensör, tartıların üzerinde durduğunuzda doğrudan etkinleştirilmesini sağlar. İstatistikler uygulamaya yüklendikten sonra veya yaklaşık 30 saniye boşta kaldıktan sonra otomatik olarak kapanacağından, kapatmak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur.

ÖNEMLİ NOT: Tartıyı kullanmadan önce ayaklarınızın dört elektrotun hepsine düzgün şekilde bağlanması için lütfen çoraplarınızı çıkarın. Mümkün olan en doğru okumayı elde etmek için teraziyi yalnızca düz, sert bir zemine yerleştirmenizi öneririz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.