MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Jüt Alpargatas manoletinas otantik doğal halfa tek elle dikilmiş desenli Hindu ilham eflatun ve elektrik mavisi tonlarında kadınlar için balerinler espadrilles. Orijinal sınırlı sayıda pin up, romantik bir görünüm birleştiren tasarım, plaj, ülke ve kent. Mükemmel kot, etek veya şort ile birleştirmek. Rahat ayakkabılar İspanya'da el yapımı.

Esparo manoletinas sandalet hakiki eli basit tek otantik yüksek kaliteli jüt kadınlar için espadrilles dansçıları dokunmuş. Bombay şehrinin Hindu kadınlar tarafından giyilen elbiseler renkleri esinlenerek Güzel baskı kalıbı. Çevre dostu olan organik mürekkepler ile yapılan bir zebra yazdır. Alpargatas Görünüşünle herhangi biriyle birleşerek, ya pin up ideal, romantik, kentsel, ülke, plaj veya İbiza hippi, hatta biraz daha rahat kesim giymiş.

Şehriniz giyim ve konforlu yapısı bu doğal halfa espadrilles bu yaz herhangi bavul için vazgeçilmez bir ayakkabı handwoven olun. Hindistan'ın harika şehir esinlenerek bir zamansız ve zarif baskı tasarımı. Ve hatta kışın yaz, sonbahar ve ilkbaharda da giymek idealdir.

Bombay balerinler sandalet onlar hemen her trendi ile birlikte veya bakmak terk olarak son derece çok yönlüdür.

kırsal, plaj veya şehrin içinden bisiklet sürmek keyfini çıkarın. deneyim DOROTHY MAMBO ™ keyfini çıkarın.


Ek
Dosya indir dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(20).pdf Dosya indir dorothy-mambo-mogambo-ss17(20).pdf


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.