FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
9 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Ergonomik, hafif tasarım her ele mükemmel uyum sağlar Karıştırma hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ergonomik, hafif tasarım her ele uyar. Yumuşak dokunuşlu, kaymaz tutamak ve kolayca erişilebilen büyük düğmeler, cihaz üzerinde optimum konfor ve tam kontrol sağlar.

Kademesiz hız kontrolü ve Turbo fonksiyonu sayesinde mükemmel gıda dokusu. Önerilen 12 içindeki pürüzsüz hız kontrolü, yemeğimiz için en uygun hızı seçmenizi sağlar. En zorlu yemekler için maksimum güç seviyesine ulaşmak üzere Turbo düğmesine basın.

Saniyeler içinde rendelenmiş ürünler Soğanları doğramak genellikle sulu gözlere neden olur. Şimdi kendinizi bu sıkıntıdan kurtarabilirsiniz. Kullanışlı öğütücü, sebzeleri, otları, fındıkları, et ve peynirleri hızlı ve kolay bir şekilde öğütmenizi sağlar. Sadece birkaç saniye içinde kullanıma hazırdır ve temizlenmesi kolaydır, çünkü kap (motorlu kapak olmadan) bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Karıştırma kabı ayrıca bileşenlerin ölçülmesine yardımcı olacaktır. Sık sık küçük porsiyonlar hazırlar mısınız? Karıştırma kabı ayrıca içerikleri ölçmek için bir ölçüm kabı görevi görür. Takılı kapak sayesinde, kabı içeriğiyle kapatabilir ve buzdolabında saklayabilirsiniz.

Terminallerin cihazın gövdesinden sorunsuz bir şekilde ayrılmasını sağlar Terminallerin cihazın gövdesinden sorunsuz ve çok rahat bir şekilde ayrılmasını sağlar. İşiniz bittiğinde, ekipmanınızı tek bir tıklamayla serbest bırakın. Artık bunları akan su altında veya bulaşık makinesinde hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Türü: El Blender
Güç: 600 W
Hız sayısı: 12
Turbo / Darbe fonksiyonu: Evet
Kesme bıçakları: Paslanmaz çelik
İpucu: Plastik
Bulaşık makinesi kasası: Evet
Güç kablosu uzunluğu: 140 cm
Aksesuarlar dahil:
- 2 x Koruyucu kapak

- 1 x Karıştırma kabı / ölçüm kabı

- 1 x El Plastik Blender

- 1 x Evrensel parçalayıcı

Renk: beyaz
Boyutlar: 39.3 x 5.5 x 6.2 mm
Ağırlık: 1,1 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.