FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

BX-133
Boxer Tools BX-133 darbeli matkap, düşük ağırlığı ve kompakt, ergonomik tasarımı sayesinde kullanımı çok rahat ve zahmetsizdir.

BX-133, duvarda, ahşapta, yumuşak betonda ve metalde rahat ve hassas delme sağlar. İki kovanlı anahtarsız mandren, matkap milinin basit bir şekilde döndürülmesiyle hızlı ve kolay matkap değişimine olanak tanır. Ergonomik olarak tasarlanmış makine, yalnızca 1,7 kg ağırlığıyla hafiftir ve zahmetsiz üstten delme için kompakttır. 1750 W motor, çeşitli malzemelerde güvenilir sonuçları garanti eder.

En önemli özellikler:


Bu 1750 W darbeli matkap ile ahşap, metal veya plastikte delik açabilirsiniz. Darbe fonksiyonu sayesinde beton veya taşta da sorunsuz bir şekilde delik açabilirsiniz.
Yardımcı tutamaklı darbeli matkap kompakt ve hafiftir, bu da onu daha küçük vidalama ve (darbeli) delme işleri için mükemmel kılar.
Darbeli matkabın kullanışlı bir yardımcı sapı vardır, böylece vidalama ve delme sırasında kontrolü her zaman elinizde tutarsınız. †
Derinlik mesnedi ile sabit bir delme derinliğini kolayca koruyabilirsiniz.
1,7 kg'da hafif, rahat kullanım için kompakt ve ergonomik

Teknik özellikler :

Model : BX-133
Voltaj: 230V – 50Hz
Güç: 1750 W
Hız: 0-2800 dk-1
darbe fonksiyonu
Ağırlık: 1,7 kg

Boxer Araçları Hakkında

Boxer Tools, mükemmel kalitede araçlar üretir. Uzatma kabloları gibi daha küçük ev eşyalarından büyük profesyonel matkaplara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Boxer, her tamircinin evinde bulacağı bir markadır. Boxer Tools, dayanıklı ve sürdürülebilir şekilde üretilmiş ürünler sağlar. Boxer Tools, özel bir S-line serisi ile gerçekten zor işler için ağır silahlar da sağlıyor.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.