MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Kalan stok // Boyun masajı- Wellness- ısıtma fonksiyonlu, uzaktan kumandalı ve en üst düzeyde sağlık için 15 yoğunluk seviyeli boyun masajı

₺244,81'dan başlayan fiyatlarda /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺1.225,83

Müzakere edilecek
₺6,99 1 ile 2500 arası adet

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
108 adet
Mevcut miktar
2500 adet
Ülke
Almanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
4 günler
SKU:
6U-5XLF-N1QG
EAN:
4270001560810
Son güncelleme
4 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

- Boyun Masajı Masaj Aletleri Sağlık
---/Uzaktan kumanda
--/Kullanım talimatları
--/ USB-C şarj kablosu

- 1200 mAh lityum pil
- 15 yoğunluk seviyesi
- 6 Mod
- 6 saat pil ömrü
- Maksimum rahatlama için ısıtma fonksiyonu

Yenilikçi boyun masajımızla saf rahatlama ve yatıştırıcı boyun masajlarını deneyimleyin. En son teknoloji ve düşünceli tasarımı ile bu cihaz, yorgun kaslarınızın ihtiyaçlarına kapsamlı bir çözüm sunar.

Masaj aleti, masaj deneyimleriniz üzerinde tam kontrol sağlayan kullanışlı bir uzaktan kumanda ile birlikte gelir. Anlaşılır kullanım kılavuzu, cihazı ilk kez kullanıyor olsanız bile zahmetsizce çalıştırabilmenizi sağlar.

Birlikte verilen USB-C şarj kablosu, güçlü 1200 mAh lityum pilin rahat ve hızlı bir şekilde şarj edilmesini sağlar. 6 saate varan etkileyici pil ömrü ile masaj aletini yeniden şarj edilmeden önce birkaç kez kolayca kullanabilirsiniz.

15 yoğunluk seviyesi ve 6 farklı masaj modu ile masaj aletinin çok yönlülüğünü keşfedin. Masaj yoğunluğunu ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin ve mevcut ruh halinize en uygun modu seçin.

Daha fazla rahatlama için boyun masajı yerleşik bir ısıtma işlevine sahiptir. Bu işlev maksimum rahatlama sağlar ve gerginliği etkili bir şekilde azaltır. Kendinizi bir rahatlama dünyasına bırakın ve beden ve zihin için düzenli bir mola verin.

Boyun ağrısına ve gerginliğine elveda deyin - boyun masajımızla masaj uygulamasını doğrudan evinize getirebilirsiniz. Kendinizi hak ettiğiniz bir rahatlama ile şımartın ve bu birinci sınıf masaj aletinin çok çeşitli özelliklerinin keyfini çıkarın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.