FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

BRONZ Kamp Fener USB Şarj Edilebilir Acil Taşınabilir Hafif Retro Lamba ile Demir Kanca Telefon için Şarj Kapalı Outdo için Su Geçirmez Işık - açıklama

Bu öğe hakkında
Mükemmel Performans: Vintage kamp lambası, dışarıda parlak bir plastik abajur ile donatılmıştır. Işığın kabuğu yüksek kaliteli ABS, alüminyum alaşımı ve IPX4 su geçirmez malzemelerden yapılmıştır. Özel boyama teknolojisi, iyi darbe direnci, stabilite ve su geçirmezlik ile daha dayanıklı hale getirir ve birçok kötü hava koşuluna dayanabilir. 4 güç göstergesi ile LED kamp fenerinin güç değişimlerini net bir şekilde görebilir ve güç bitmek üzereyken zamanında şarj edebilirsiniz.
Şarj Edilebilir ve Güç Bankası İşlevi: USB-C şarj kablosu ile Retro kamp ışığımız. 1 adet yüksek kaliteli 3.7V 2000mAH lityum pil ve şarj edilmesi yaklaşık 4 saat süren ve 4-60 saat süren c tipi arayüz ile birlikte gelir. USB acil durum şarj cihazı, kamp lambasının hem giriş hem de çıkış portuna sahiptir. Acil durum cep telefonlarını veya mobil cihazları şarj etmek için bir güç bankası olarak da kullanılabilir ve açık hava seyahatleriniz için size çok kolaylık sağlar.
Vintage ve Taşınabilir Tasarım: Retro tarzı tasarım, lambanın benzersiz bir estetik anlayışa sahip olmasını sağlar. Işık yumuşak ve ayarlanabilir. İster kamp yapmak için ister bahçeyi dekore etmek için kullanılsın, rahat bir sanatsal anlayışa sahiptir. Kamp lambası hafif, kompakt, yerden tasarruf sağlayan, taşıması kolaydır. Üstte sağlam ve sağlam olan ve her yere asılabilen demir bir kanca vardır. Retro tarzı fener sevenler için en iyi hediye, aynı zamanda bahçe veya kamp için güzel bir atmosfer lambası.
3 Aydınlatma Modu ve Kısılabilir :: 6 süper parlak LED çipi ve 3 tungsten tel ile donatılmıştır.20LM-200LM, 2700-6500K. Üç aydınlatma modu ve parlaklık ayarı, üstteki döner anahtar ile gerçekleştirilir. Bir "klik" sesi çıkarmak için düğmeyi saat yönünde çevirin ve tungsten kablosu yanar. Orta konuma döndürün, tungsten tel söner ve LED ışığı yanar. Maksimum, hem tungsten telinin hem de LED ışığının açık olmasıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz sıcak, beyaz ve sıcak beyaz var.
Geniş Uygulama: Özel retro kamp feneri, acil elektrik kesintileri okuma, yürüyüş, bisiklet, bisiklet, dağcılık, balık tutma, sırt çantasıyla seyahat ve diğer durumlar gibi iç ve dış mekan etkinlikleri için kullanılabilir. Çadır, oda, bahçeler, kafeler, barlar, partiler, otel, gece kulübü vb. süslemek için bir atmosfer ışığı olarak da kullanılabilir.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme

Gönderme yöntemleri

  • Şahsen teslimat
  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.