FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Bu dahiyane özel eşya paletlerinde çok sayıda en iyi Cadılar Bayramı eşyası var. Noel işi başlamadan önce bu fırsatı güçlü bir satış etkinliği için kullanın.

Paletlerimiz, kostümler - dekorasyon - animasyonlu figürler ve çok daha fazlası gibi Cadılar Bayramı ile ilgili her şeyi içerir.


Palet başına satın alma fiyatınız 1499 Euro - palet başına olası satış fiyatınız yaklaşık 3000 Euro! (bunlar sadece mevcut sezonun normal A ürünleridir)


Çocuklar için harika kostümümüzle Cadılar Bayramı akşamında mutlak göz alıcısınız. Korkunç derecede güzel Cadılar Bayramı kılık değiştirmen için bu harika çocuk kostümünü kullan. İster kostüm aksesuarı, ister tek aksesuar olarak, bu iskelet çocuk kostümü harika bir hit.


Cadılar Bayramı partiniz ve karnaval kılığına girmek için mükemmel. Çocuk iskelet kostümü çok hoş bir kesime sahiptir ve bu da giymeyi rahatlatır.


Kostümümüzle Cadılar Bayramı gecesinde mutlak korku olun.


MÜKEMMEL HALLOWEEN KOSTÜMÜ: Konukları suskun bırakacak bu Cadılar Bayramı iskelet kostümü ile harikulade korkunç bir Cadılar Bayramı gecesine hazırlanın.


YÜKSEK KALİTE MALZEME: Korku Cadılar Bayramı kostümümüz mükemmel bir kostümdür ve yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır ve çevre dostudur.


FARKLI BEDENLER: Cadılar Bayramınız Kutlu Olsun kostümümüz 116/128 ve 134/146 olmak üzere iki farklı bedende mevcuttur, her zaman çift bedendir.


AYRINTILI OLARAK: Cadılar Bayramı kostümümüzle yüksek kaliteli, ayrıntılı bir Cadılar Bayramı kostümüne sahip olursunuz ve Cadılar Bayramı partisi için mükemmel bir şekilde donatılırsınız.


FARKLI DURUMLAR : Korkutmak için - Cadılar Bayramı partisinde - karnaval için veya sadece birini biraz korkutmak için sonsuz durumlar için uygundur.


Hayalet Dekorasyon Hareketli Cadılar Bayramı

Mezar taşı dekorasyonu RIP

XXL tarla faresi animasyonlu

Cadılar Bayramı Fener LED Aydınlatma

Cadılar Bayramı için mükemmel animasyonlu hayalet karakter
Dev hayalet gövdemiz, eviniz veya vitrininiz için mükemmel Cadılar Bayramı dekorasyonunuzdur. Hayalet canlandırılmış, ileri geri hareket ediyor ve ayrıca harika bir korkutucu sese ve yanıp sönen gözlere sahip bir ses modülüne sahip.

Cadılar Bayramı için kapı ve duvar dekorasyonu olarak dekoratif mezar taşı
Ustaca bir Cadılar Bayramı dekorasyonu için büyük dekoratif mezar taşı. XXL mezar taşımız yaklaşık 60 x 40 cm ölçülerindedir. RIP yazısı, koyu kırmızı LED aydınlatma ile sağlanır, bu vurgu mezar taşını mükemmel Cadılar Bayramı / korku dekorasyonu yapar.

Işık ve ses efektli Cadılar Bayramı sopası
Yaratıcı Cadılar Bayramı makalemizi, yarasamızı 2 farklı şekilde deneyimleyebilirsiniz. İlk varyantta, gözler ve kanatlar, dönüşümlü olarak her zaman harika bir şekilde güçlü bir şekilde yanıp sönen yanıp sönen LED'lerle donatılmıştır. İkinci varyantta, yarasa, yanıp sönme işlevine ek olarak harika bir animatronik işleve sahiptir ve kanatlarını ve kafasını hareket ettirir. Animatronik işlevinin en önemli özelliği, nefesinizi kesecek harika bir korkutucu ses üreten ek ses modülüdür!

Cadılar Bayramı korku dekorasyonu
Posten Anker mağazamızdaki devasa Halloween seçimine göz atın. Mağazamızda atmosferik bir Cadılar Bayramı / sonbahar dekorasyonu için size yüksek kaliteli - ustaca ve benzersiz dekoratif ürünler sunuyoruz. Etrafınıza bir göz atın ve eviniz için harika Cadılar Bayramı süsleri bulun.


XXL tarla faresi animasyonlu


Cadılar Bayramı kılık Cadılar Bayramı kostümü maske kılık Cadılar Bayramı partisi korku hayvan maskesi panda korku maskesi korku kostümü çocuk kostümü iskelet



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.