WELCOME SUMMER
-35%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Toplu satın alımlar için hazırlanmış birinci sınıf bir mutfak malzemesi olan Klausberg KB-7144 Buharlı Tencere Setini keşfedin. Bu zarif set, pişirme verimliliğini ve dayanıklılığını artırmak için yapılmış üç önemli bileşen içerir.

Her parça, zamana meydan okuyacak şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır. Termal taban, olağanüstü ısı iletimi sağlayarak yiyeceklerin hızlı bir şekilde ısınmasını sağlarken ideal sıcaklığını daha uzun süre korur.

Bu buharlı pişirici setinin düşünceli tasarımı, dağınıklık olmadan pürüzsüz, zarif dökme için mükemmel, damlamaya dayanıklı bir dudak içerir. Minimum su ve daha az yağ gerektiren tarifler kolaylaştırılarak sağlık bilincine sahip yemek pişirmeyi teşvik eder.

Bu set bulaşık makinesinde yıkanabilir, rahatlığını ve bakım kolaylığını onaylar. Bu sete Ø24x11,5 cm ölçülerinde 5,0 litrelik bir güveç, çok yönlü bir buharlı pişirici ek parçası ve pişirmenizi izlemek için sağlam bir cam kapak dahildir.

Konaklama endüstrisi sağlayıcıları, catering hizmetleri ve toplu satın almak isteyen restoranlar için akıllı bir seçimdir ve mutfaklarının uzun süre dayanacak şekilde üretilmiş güvenilir araçlarla donatılmasını sağlar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.